Széles masszázsmedence választék egy helyen

Amikor megszületik a gondolat egy otthoni wellness tér kialakításáról, akkor kezdődik a munka neheze: kiválasztani azt a jakuzzi, szaunát, gőzkabint, ami hosszú távon szolgálja majd a családot! Hogyan szűkítsd le a széles választékot a tuti befutóra?


Az otthoni wellness területén az elmúlt években hatalmas fejlődésnek lehettünk tanúi. A kínálat szélesedésével egyre több méret, típus és lehetőség áll rendelkezésre, hogy szokásaidhoz és életteredhez passzoló eszközöket válassz. Már nem kell hatalmas részt lekerítened feltétlenül, a gőzkabinok zuhanykabin méretben is elérhetőek és a városi társasház erkélyére is passzoló jakuzzit is könnyedén beszerezhetsz. 

A méret, a márka, a teljesítmény és az ár területén tapasztalható bőségnek köszönhetően már nem elérhetetlen luxus az otthoni wellness. Hogy te is megtaláld a hozzád passzoló eszközt kövesd ezt a három lépést!

1. Igények megfogalmazása

Első lépés a siker felé, hogy tudd mit vársz el egy jakuzzitól vagy szaunától!  Ezután jöhet a hely (vagy lehetséges helyek) kiválasztása és azok lemérése. Ez elengedhetetlen a telepítéshez és a kényelmes használathoz. Ebben segíthet ez a választási útmutató, amely a megfelelő kérdésekre vezet rá!

2. Márka választása

Ahogy az autónál is fontos a márka és a viszonteladó személye, úgy a jakuzziknál is érdemes a szakértőkre bízni magad. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező kereskedők már fél szavakból is tudják, hogy melyik gép felel meg igényeidnek, széles ismerettel rendelkeznek a modellekről és jó esetben a kiválasztástól a telepítésen át a karbantartásig, mindenen végig kísérnek.  A SpaTrend 20 éve foglalkozik masszázsmedencékkel, és több ezer jakuzzi eladása után nemcsak szakértelmük sziklaszilárd, de garanciáik és ügyfélkezelésük is legendás. Nézd meg katalógusukat!

3. A kipróbálás

Amikor eljutottál eddig a pontig, akkor jöhet a személyes találkozás a termékkel. Mivel nagy értékű befektetésről van szó, amelyeknél a kényelem elsődleges, ezért minden esetben érdemes őket kipróbálni. A személyes megtekintés során lehetőséged van a termékek anyagának, minőségének és felépítésének megismerésére, amely nem helyettesíthető mással. Különösen az első wellness termék esetén fontos ez. Élőben könnyebb a színek és burkolatok kiválasztása is és olyan részletekre is figyelem irányul, amely egy katalógus lapján elsikkadna.

A SpaTrend négy eltérő jakuzzi márkával, sokféle formával, fazonnal és mérettel várja, hogy segítsen megtalálni első (vagy második) profi masszázsmedencédet! A kiváló hidromasszázst nyújtó, elegáns és kényelmes medencék sokszínűségében biztosan megtalálod álmaid jakuzziját!

Foglalj időpontot a személyes találkozóra, ahol a szakértők csak veled foglalkoznak!

Címkék: