Minimalista étkezőszett kültérre

Ha neked is fontos a minőség, és hogy a megvásárolt kerti bútor ne csak egy vagy két évig nézzen ki ugyanúgy, hanem még 10 év múlva is kifogástalan állapotban használhasd, akkor a belga Jati&Kebon bútoraira számíthatsz. Időtálló megjelenésüknek és prémium minőségüknek köszönhetően ezek a darabok rendkívül tartósak és megbízhatóak!


Az első osztályú kerti bútorok piacán a Jati&Kebon megkerülhetetlen ikon. Részben hosszan tartó anyaghasználatuknak, részben időtálló designjuknak köszönhetően. A megfizethető komfortot kínáló bútorok között ülőgarnitúrákat, napozókat és étkezőszetteket is találsz. Ez utóbbiak egyike a Livorno/Malaga szett, amely egy hatszemélyes étkező kihúzható asztallal.

A Livorno étkezőasztal egyszerű vonalvezetése és letisztult ám elegáns színvilága jól illik a legtöbb környezetbe. Minimalista teraszokon és dús kertekben egyaránt központi pontja lesz a társas összejöveteleknek. A klasszikus megjelenésének hála a cég egyik legnépszerűbb terméke, könnyen tisztítható és átalakítható. Az asztal középső része ugyanis üveglapokból áll. Hatszemélyes formájában két, míg bővített módban három egyforma nagyságú üveglap adja ki az asztal hosszát. Összesen 2,2 m, amely mellett 12 ember is kényelmesen elfér.

 

A klasszikus asztalhoz a színben és formavilágban is passzoló Malaga székek járnak. A karfás székek kényelmesek, könnyűek és rakásolhatóak, ami a téli tárolásukat könnyíti meg. A székek minőségi alumíniumból készültek, ezért strapabíróak és az időjárás viszontagságainak is ellenállnak. A téli időszakban azonban érdemes őket szél- és esővédett helyre vinni, amit megkönnyít, hogy a székek egymásra helyezhetőek, és elég egyetlen takaróponyva a letakarásukra.

Ha olyan kerti bútort keresel, amely nem megy ki a divatból, hosszú ideig veled marad és kényelmes, akkor tégy egy próbát ezzel a könnyen bővíthető étkezőszettel. A Livorno/Malaga együttest megtekintheted a SpaTrend bemutatótermeiben!