Tartsd tisztán masszázsmedencédet a téli használathoz

A téli időszak a legnépszerűbb jakuzzis szezon. A nagy hidegben és szürkeségben különösen jól esik egy csöppnyi mennyország, ahol meleg van, lágyak a fények, a víz friss illata vesz körül és még jól eső masszázs is jár hozzá. Készülj fel a szezonra, és ne hagyd, hogy a víztisztaság szabjon gátat az élvezeteknek!


A masszázsmedence tulajdonosok elmondása szerint a jakuzzi használatának mellőzésének elsődleges oka a nem megfelelő víztisztaság! A gyakori használat magasabb szennyezettséggel jár, és a kültéri egységek esetén a fürdés előtti zuhanyozás is gyakran elmarad a hideg miatt. Ezek is hozzájárulnak ahhoz, hogy télen is rendszeresen tisztítani kell a szűrőket, a rejtett lerakódásokat tartalmazó csöveket és persze a vizet, magát is.

A nagy hidegben végzett részleges vagy teljes vízcsere fájdalmától kíméled meg magad, ha még a fagyok beállta előtt vizet cserélsz, csövet tisztítasz és új vagy legalábbis alaposan megtisztított szűrőket teszel be. Ha mindezek megvannak, akkor már csak a heti 10 percet vesz majd igénybe a vízkezelés az AquaFinesse okos és környezetkímélő adalékanyagával.

Hogy megkönnyítsük a felkészülést a téli időszakra, összeállítottunk egy akciós csomagot, amiben az éves vízkezeléshez szükséges termékek találhatóak. 3 doboz AquaFinesse (6x2 liter AquaFinesse folyadék és 3 doboz fertőtlenítő tabletta), 1 db SpaClean tabletta, a csőrendszer teljes tisztaságáért, 1 doboz Filter Ceaner szűrőtisztító tabletta. Ráadásként pedig Spa deLuxe 4 db illataromája is bekerült a csomagba, hogy feldobja a lazítós és romantikus fürdőzéseket egyaránt.