Megfizethető jakuzzi, ami hónak és fagynak is ellenáll

Ahogy egyre népszerűbbé válik a jakuzzizás, úgy jelennek meg a piacon is az egyre nagyobb választékban elérhető változatok. Az árak széles skálán mozognak, ahogy a minőség is, ezért ha egész évben (még a téli fagyok idején is) használni szeretnéd a masszázsmedencédet, ráadásul költséghatékonyan, akkor a FreeFlow egy remek választás lesz.


A FreeFlow medencék Amerika vezető jakuzzigyártójának, a Watkinsnak a legolcsóbb típusai. Mindezt nem azzal érték el, hogy kispórolták belőle a minőségi motorikát, csöveket, hőszigetelést vagy jeteket, hanem egy különleges gyártási technológiával. Ezek a medencék ugyanis egyben gyártott héjjal rendelkeznek, amit gránit őrleményből készítenek, szinte pillanatok alatt.

A gyors, energiakímélő eljárás lehetővé teszi, hogy a FreeFlow-k a magas minőségű berendezés és kivitelés ellenére is megfizethető árúak maradjanak. A különleges gránitos keveréknek azonban van még egy nagy előnye. A megjelenésében a legkeményebb kőre hasonlító medence nemcsak látványban hozza az elpusztíthatatlanság érzését, a valóságban is elképesztően strapabíró. Ütés, karc, hó vagy fagy nem tehet benne kárt, ezért kültérre is tökéletesen alkalmas. Természetes kinézetének köszönhetően remekül illik a kertbe vagy a teraszra.

Egyszerű, letisztult minőség, ami akár évtizedekig is szolgálja majd a családot.