Terápiás élményfürdő a legmodernebb jakuzzikban

A legmodernebb masszázsmedencék a kényelem és design fellegvárai, amelyekben könnyű ellazulni és az egészségre valamint a fontos dolgokra koncentrálni. A visszajelzések alapján azonban a tervezők még most is folyamatosan fejlesztik a jakuzzikat, hogy minél teljesebb felhasználói élményt kínáljanak a masszázsmedence hosszú élete alatt. Így született meg a Limelight medencék legújabb változata!


A világ élmezőnyét képviselő HotSpring masszázsmedencék egyik népszerű sorozata a Limelight, amelyeknél a fény fontos részét képezi az jakuzzis élménynek. 4-7 fős medencék a legmodernebb alapanyagokból készülnek, kiváló (négyszeres sűrűségű FiberCor®) hőszigeteléssel, hogy minél gyorsabban és kevesebb energia felhasználásával melegíthesd a vizet. Ezt segíti a formára gyártott thermo tető is, amely nemcsak védi a víz tisztaságát, de megelőzi a párolgást és a hő elszökését is.

A legapróbb részletekig kidolgozott vizuálisan is lenyűgöző medencék elegáns külső borítását a sarkokon elhelyezett fénycsíkok színesítik. Ennek és a többi külső valamint víz alatti LED világításnak köszönhetően az éjszakai fürdés meghitt környezetben, különleges hangulattal rendelkezik majd. Az átlagos mennyiségű világítás helyett ezeknél a modelleknél gyönyörű, változtatható színű spotlámpák garmadája dobja fel a látványt, az éjszakai égen ragyogó csillagokra emlékeztetve. Ha elsősorban este vagy hajnalban használnád a masszázsmedencédet, akkor ez a sorozat érted kiállt!

Az első pillantásra is magával ragadó masszázsmedencék nyilvánvaló luxusa nem ér véget a látványnál vagy a hőszigetelésnél. Minden részletében kidolgozott és a legmagasabb felhasználói élményt szolgáló részletek teszik a hidromasszázst maradandó emlékké. Az ülések és fekvőhelyek a test vonalait követik, így nagyon kényelmesek, a jetek változatosak és erősségük (akárcsak a fények színe vagy a víz hőmérséklete) egy LCD képernyőn a medencéből is könnyedén állítható.

A víz tisztaságáról beépített tisztítórendszer és szűrők gondoskodnak, hiszen ez alapfeltétele a pihentető fürdőzésnek. A Limelight modelleknél nincs olyan vízcsepp, ami elkerüli a szűrőrendszert, így minden esetben maximális tisztaságra számíthatsz. A sorozat tagjai minőségükben nem, csak méretükben térnek el egymástól. A legkisebb medence (Beam - 19 befúvó) négy személy számára kínál feledhetetlen pihenést, míg az ínyencek és társasági fürdőzők számára ott a hét személyes Prism rekord számú (73) befúvóval. 

Ha szeretnél többet megtudni az egyes jakuzzikról vagy első kézből próbálnád ki mire képesek a világhírű masszázsmedencék, akkor látogass el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, amelyek az ország több pontján is elérhetőek. Vagy kérj személyre szabott ajánlatot online!