Új évi parti a masszázsmedencében

Ha a szilveszteri partit baráti társaságban töltené, akkor próbálja ki a jakuzzis összejövetelt. A kültéri medencében várni az új évet egészen különleges élmény. A kellemes környezetet fényét tovább növeli a csillagos ég és a petárdákkal borított ég látványa. A zenéről és bulifényekről pedig maga a medence gondoskodik.


Egy új évi masszázsmedencés parti azonban speciális előkészületeket igényel. Legalább egy nappal a nagy nap előtt ellenőrizze a víztisztaságot. Ha kell alkalmazzon medenceporszívót és szűrőket is nyugodtan tisztítsa meg. Ez után jöhet a víztisztító, hogy a fürdés napján minden tökéletesen tisztán várja a vendégeket.

A parti napján, ha szeretné, illatosíthatja a vizet aromaterápiás kristályokkal, amelyeket kifejezetten a jakuzzihoz fejlesztettek, hogy ne zavarjon bele a tisztítószerek munkájába. Ezzel nemcsak tiszta, de illatos víz is várja majd a fürdőzőket.A vendégek érkezése (és sötétedés után) pedig jöhetnek a jakuzzi fényei és a zene, ami a medence környékét is bulihelyszínné varázsolja majd. Ha a csapat nem akar éjfél előtt "vízre szállni", akkor még van ideje kikészíteni a törülközőket és lefektetni néhány szabályt:

  • Senki nem fürödhet egyedül!
  • Egyszerre legfeljebb 30 percig maradhat egy ember a vízben!
  • Üvegpohárral a kezében senki ne tartózkodjunk a medence körül, a csúszós kövezeten!