Úszó minibár medencés kikapcsolódáshoz

Egy fáraszt nap után a medencében vagy jakuzziban levetni a gőzt mindig jó ötlet. A víz megnyugtató, simogató ereje képes messzire űzni a nehéz gondolatokat és felfrissíteni a szellemet és a testet. Ha mindezt a kedvenc üdítőd vagy hűs söröd társaságában teszed, még könnyebb lesz magad mögött hagynod a stresszes mindennapokat. A Spa Bar úszó tálca segít abban, hogy biztonságban bevihesd a medencbe kedvenc italodat vagy nassolnivalódat.


Általában nem tanácsolják, hogy italt és ételt vigyünk a medencébe, mert ha egy kevés is a vízbe jut, tönkre teheti a nehezen elért víztisztaságot, és hát ki szeretne morzsákkal hemzsegő vízben pihenni? A felfújható Spa Bar lehetővé teszi, hogy emiatt ne kelljen aggódnod és úgy vihess be egy kis elemózsiát a jakuzziba, hogy a biztosan ne kerüljön a vízbe. Az úszó bár több rekesszel rendelkezik, amelyek többféle ital és étel stabilan tartását is megoldják, így nem kell attól tartanod, hogy egy óvatlan mozdulat vagy egy nagyobb hullám miatt minden a vízben köt ki. 

A lebegő bár stabilan ring a víz felszínén, elérhető közelségbe hozva az üdítő italokat és falatokat. A középső rekesz akár jéggel is feltölthető, hogy minél hosszabb ideig élvezhesd a hideg italt. Egy romantikus esti borozáshoz vagy haveri sörözéshez is ideális kiegészítő, így nem a medence szélén kell tárolnod az üvegeket és törékeny poharakat.

Ha mégsem szeretnéd a vízen úszva látni az aktuális menüt, a Spa Bar erre is kínál megoldást: levegő helyett vízzel is feltöltheted. Így garantálhatod, hogy nem borul le és esik le könnyen a medence oldaláról a könnyű tálca, hanem stabilan megül a medence szélén. Ezt segíti az alján lévő kihajtható elem is. 

Ha szeretnél ételt, italt vagy elektronikát vinni a medencébe, ebben a kiegészítőben megtaláltad a biztonságos megoldást. A pihentető fürdőzéseket még magasabb szintre emelheted ezáltal, hogy a lehető többet kihozhasd a relaxálásra szánt idődből.

Még több jakuzzis kiegészítőről, itt olvashatsz: A leghasznosabb jakuzzi kiegészítők!