Vízi edzés és pihenés egyben: Endless pool

A vízben végzett mozgás kíméli az ízületeket, megdolgoztatja az izmokat és edzi a tüdőt. Még a medencék szűkre szabott keretei között is kihasználhatod a vízi sportok minden előnyét, ha az Endless Poolra szavazol!


Az Endless Pool medencék úgynevezett unit darabok, tehát nem épített úszómedencék, hanem egy működésre azonnal kész egységként érkeznek otthonodba. Gyorsan birtokba veheted, de mire minden apró leleményes megoldást felfedezel és kipróbálsz rajta, eltelik majd egy kis idő. Ezek a medencék ugyanis rengeteg izgalmas tulajdonsággal rendelkeznek.

Kezdve azzal, hogy egy medence és egy jakuzzi tökéletes ötvözetét képezik, amelyben sportolhatsz és pihenhetsz is. A medence egyik fele egy teljes értékű, mozgásra optimalizált úszómedence, míg a másik fele egy kényeztető masszázsprogramokkal felszerelt jakuzzi.

Az úszómedence résznek egy állítható erősségű ellenáramoltató rendszer a lelke. A víz alatti futógéppel kombinálva ez a különleges megoldás az végtelen úszás élménye mellett egy igazán egyedi futó élményt is tartogat. A víz ellenállását kihasználva sokkal jobban megmozgatod a vízben futással vagy akár már a sétával is izmaidat, mintha szárazon tennéd. És még az ízületeidet is kíméled közben.

A medence oldalán fogantyúk segítenek, ha futás helyett éppen vízi aerobikra vagy vízi jógára vágysz, sőt ezek a fogódzók segítenek, hogy rehabilitációra is biztonsággal használhasd a medencédet.

Mozgás után pedig jöhet a pihenés a jakuzziban, amihez szinte ki sem kell szállnod a vízből. A két tér azonban teljesen el van szeparálva egymástól, hogy ne zavarják egymást az úszni és a pihenni vágyók. A víz hőmérséklete külön szabályozható, tehát maximálisan kiélvezheted a meleg vizes masszázst nyugalmát, míg a gyerekek az úszó részen pancsolnak.

Ha szeretnéd élőben is megnézni mit tud ez a sokoldalú úszó- és masszázsmedence, akkor látogass el a SpaTrend ürömi központjába, ahol kiállítva vár az Endless Pool!