Őszi bútorápolás egy fújásra

Megérkezett az őszi nagytakarítás és a karbantartás ideje, amikor a kültéri bútorokat, a kinti teraszt és akár a benti teret is újjávarázsolhatod. Ha szeretnéd hatékonyan és időtakarékosan, de alaposan elvégzni a feladatot, bízd magad a Softcare termékekre!


A Softcare többféle felületre kínál tisztító és ápoló készítményt, amelyekkel megnövelheted bútoraid és felületeid élettartamát, ráadásul mindezt kényelmes, szórófejes kiszerelésben. Ennek köszönhetően tényleg gyerekjáték a szerek használata. Elég őket a megfelelő felületre felvinni és hagyni, hogy a készítmény elvégezze a munkáját. Utána elég csak áttörölni a felületet, és már végeztél is.

Hogy megkönnyítsék az őszi karbantartást, a Softcare két csomagot is összeállított, így nem kell egy vödörnyi flakonnal, súrolóval, ecettel és ronggyal felszerelkezve neki veselkedni a munkának. A Spa Selection a kültéri bútorok ápolásában és tisztításában nyújt hathatós segítséget. A három darabos csomag egy Műbőr tisztítót, egy Kültéri bútorszövet protektort és egy Műanyag felülettisztítót tartalmaz. A műbőr tisztító tökéletes például a jakuzzi tetők ápolásához vagy bőrkanapék gondozásához. A bútorszövet protektort lakáson kívül és belül is érdemes használni, hiszen nemcsak tisztít és ápol, de egy láthatatlan védőréteget is képez a szövet felületén, ami lepergeti a szennyeződéseket és megkönnyíti a takarítását. Ez a védőréteg segít, hogy egy kiöntött ital se okozzon tragédiát, elég lesz csak lesöpörni a nedvességet, mert az nem, ivódik be a szövetbe. A meglétét pedig észre sem veszed majd, hiszen nem változtatja meg a szövetek színét vagy éppen tapintását.

 

A fal és burkolt felületek tisztításához ott a Kőburkolat tisztító csomag, aminek neve ne tévesszen meg, segítségével a fugákba megtelepedett szennyeződéseket ugyanúgy el tudod majd távolítani, mint a kerítésről a mohát vagy a csempéről a penészt. Ez a csomag is három darab tisztítót és védőkészítményt tartalmaz, amelyekkel újra tündöklővé teheted a kültéri felületeidet. Vagy megszabadíthatod őket az idő folyamán lerakódott kosztól, mohától, penésztől.

Ez a szett már erősebb, maró hatású szereket is tartalmaz, ezért érdemes a felfújás után pár órára elhagyni a helyiséget, hogy a szerek elvégezhessék a munkát és neked már csak tiszta vízzel át kell mosnod a területet. Nincs sikálás vagy dörzsölés, csak a szórófejet kell használnod.

Ha szeretnéd te is gyorsan letudni az őszi karbantartást, de nem adnál alább a minőségéből, akkor tegyél egy próbát a Softcare ütős csapatával!