Póréhagymás sárgarépa saláta sült csirkecombbal

elkészítés: Hámozzuk meg a zellert és a sárgarépát, mossuk meg és reszeljük le őket. Tisztítsuk meg a pórét. A fehér részét vágjuk egészen vékony karikára majd mossuk meg és csepegtessük le. A diót vagdaljuk nagyobb darabokra. Készítsünk citromléből, mézből, sóból, borsból és a tejszínből saláta öntetet, majd keverjük bele a salátát. bevásárlólista: 500 g sárgarépa100 g zeller1 kis szál póréhagyma100 g dió1 citrom leve1 tk. mézsóbors125 ml tejszínsalátalevelekhozzá videórecept:Miele Főzőiskola


elkészítés:

 

Hámozzuk meg a zellert és a sárgarépát, mossuk meg és reszeljük le őket. Tisztítsuk meg a pórét. A fehér részét vágjuk egészen vékony karikára majd mossuk meg és csepegtessük le. A diót vagdaljuk nagyobb darabokra. Készítsünk citromléből, mézből, sóból, borsból és a tejszínből saláta öntetet, majd keverjük bele a salátát.

 

bevásárlólista:

 

500 g sárgarépa
100 g zeller
1 kis szál póréhagyma
100 g dió
1 citrom leve
1 tk. méz

bors
125 ml tejszín
salátalevelek


hozzá videórecept:


Miele Főzőiskola


Címkék: