- írta: Peitli Csilla
Póréhagymás sárgarépa saláta sült csirkecombbal
- írta: Spatrend Online
- 2013.06.27
elkészítés: Hámozzuk meg a zellert és a sárgarépát, mossuk meg és reszeljük le őket. Tisztítsuk meg a pórét. A fehér részét vágjuk egészen vékony karikára majd mossuk meg és csepegtessük le. A diót vagdaljuk nagyobb darabokra. Készítsünk citromléből, mézből, sóból, borsból és a tejszínből saláta öntetet, majd keverjük bele a salátát. bevásárlólista: 500 g sárgarépa100 g zeller1 kis szál póréhagyma100 g dió1 citrom leve1 tk. mézsóbors125 ml tejszínsalátalevelekhozzá videórecept:Miele Főzőiskola
elkészítés:
Hámozzuk meg a zellert és a sárgarépát, mossuk meg és reszeljük le őket. Tisztítsuk meg a pórét. A fehér részét vágjuk egészen vékony karikára majd mossuk meg és csepegtessük le. A diót vagdaljuk nagyobb darabokra. Készítsünk citromléből, mézből, sóból, borsból és a tejszínből saláta öntetet, majd keverjük bele a salátát.
bevásárlólista:
500 g sárgarépa
100 g zeller
1 kis szál póréhagyma
100 g dió
1 citrom leve
1 tk. méz
só
bors
125 ml tejszín
salátalevelek
hozzá videórecept: