Tenger gyümölcse saláta

elkészítés:  Serpenyőben az olivaolajat felmelegítem, tintahalat karikára vágom, s ezzel kezdem a piritást, majd hozzárakom a baby polipot, utána a kagylókat, a nyers garnélát. majd a citromlevet. Sóval ízesítem. A legvégén adom hozzá az előfőzőtt garnélát. Vigyázzunk ne pároljuk túl!Ízlés szerint foghagyma is adható hozzá.Friss borsócsírával tálalhatom.bevásárlólista:KagylóTintahalBaby pollpFriss garnélaelőfőzöttt garnéla0,5 dl olivaolajSóCitromfokhagymaHozzá videórecept:Miele főzőiskola


elkészítés: 

 

Serpenyőben az olivaolajat felmelegítem, tintahalat karikára vágom, s ezzel kezdem a piritást, majd hozzárakom a baby polipot, utána a kagylókat, a nyers garnélát. majd a citromlevet. Sóval ízesítem. A legvégén adom hozzá az előfőzőtt garnélát. Vigyázzunk ne pároljuk túl!
Ízlés szerint foghagyma is adható hozzá.Friss borsócsírával tálalhatom.


bevásárlólista:


Kagyló
Tintahal
Baby pollp
Friss garnéla
előfőzöttt garnéla
0,5 dl olivaolaj

Citrom
fokhagyma


Hozzá videórecept:


Miele főzőiskola


Címkék:

Előző Cikk

Tonhalkrém