Bőrfrissítő tipp meleg napokra

Egyre melegebbé válnak a napok és már nincs messze az idő, amikor az este sem hoz enyhülést a kánikula elől. A városban járva, munkába vagy iskolába sietve jól jön majd ez a praktika, ami felüdülést hoz még a legmelegebb napokon is.


A nagy és tartós melegben nemcsak mi, hanem a bőrünk is szenved. A kiszáradt bőr sokkal sérülékenyebb, komfortérzet romlást pedig ne is említsük. Ha éppen a forgalomba ülve mindent megadnál egy hűs szellőért, akkor ne várj a természetre, gondoskodj az üde fuvallatról maga. Hogyan?

A frissítő hatású, hűsítő és hidratáló tonikodat tölts át a nyári hónapokra egy szprés fejjel ellátott kisebb flakonba és mindig tartsd magadnál. Amikor már nagyon elviselhetetlennel érződik a meleg vagy azt tapasztalod, hogy bőrödet a kiszáradás fenyegeti, spriccelj egy két pumpányi tonikot az arcra, nyakra, dekoltázsra és hagyd, hogy a friss illat és nedvesség átjárja a bőröd.

A szomjas arc egykettőre felszívja majd a tonikot és ragacsos, meleg érzetet is felváltja egy friss és tisztább bőrkép. A QMS kék színű tonikja nemcsak kellemes illatával lop majd örömöt a kánikulába, de normalizálja a bőr faggyútermelését, hogy kevésbé zsírosodjon az arc és erősíti a bőr természetes védelmét is, hogy megbirkózzon a nap közben tapasztalható környezeti káros hatásokkal.