Megéri egy hosszabb bőrápoló kúra mellett elköteleződni?

A bőrápolás, mint sok minden más is az életben, akkor lesz igazán sikeres, ha nap nap után, elköteleződve, rutinszerűen végezzük. Egy nagyobb kúrának pont ezért vajon van létjogosultsága?


A bőrnek is megvan a természetes megújulási ciklusa. Ez négy hónap. Ennyi idő kell arcbőrünk minden sejtjének, hogy lecserélődjön. 120 nap. Ijesztően hangzik, igaz? Ekkora elköteleződés nem szeretünk feltétlenül vállalni, hiszen az élet nem áll meg és mindig közbejöhet valami, ami miatt kimarad egy-két nap. Ezzel nincs is gond, bár látványosabb a siker, ha minden nap szánunk 10 percet bőrünk javítására. A 10 perc már nem is olyan vészes, igaz?

A Ha rutinszerűen napi 10 percet szánunk bőrünk egészségének megőrzésére és javítására már hatalmas eredményeket érhetünk el. A QMS Medicosmetics 120 napos programja nem kevesebbet ígér, mint mínusz 10 évet és egy egészségesebb, ragyogóbb, üdébb, teltebb arcbőrt. A főként az otthoni ápolásra összpontosító csomag hatásáról hallgasd meg a videóban egy tapasztalt kozmetikus véleményét, aki saját bőrén érezte a kúra előnyeit.