Egyetlen arckrém reggelre, estére

Nem kell több hidratálót cipelnie vagy vásárolnia, a !QMS világdíjas termékcsaládja elhozta a 24 órás arckrémet. Ez mindig azt nyújtja a bőrnek, amire éppen szüksége van.


Az okos eszközök lassan átveszik a hatalmat életünkben. Az elmúlt pár évben nemcsak a tévé vagy a telefon, de a lámpa és a porszívó is hihetetlen okosításon ment keresztül. A bőrápoló készítményeket is elérte a fejlődés ezen szakasza.
A !QMS 24 H Cream a legjobb példa arra, hogy mennyi információ és hasznos tudás kódolható egy hidratáló krémbe is. A kozmetikum egy speciális beépített órával rendelkezik, így napszaktól függetlenül használható, a hatása mégis megfelel a bőr eltérő igényeinek.

Nappal a környezeti hatások elleni bőrvédelmet erősíti, éjjel pedig a természetes bőrregenerációt támogatja. Így egyetlen kozmetikum képes ellátni a nappali és éjszakai krémek tápláló, védő, feltöltő és nyugtató hatását.

Utazáshoz is ideális, hiszen több kozmetikum egyszerre való használata helyett, elég egyetlen készítményt betenni a táskába, hogy a bőr megkapja a maximális ápolást.