Kényeztesse kezeit anti-aging krémekkel

Az anti-aging kezelések és készítmények elsődleges célpontja az arc. Van ebben igazság, hiszen a mimikai ráncoknak köszönhetően itt jelenik meg először a kor romboló hatása. De nem ez az egyetlen terület. Ne feledkezzen meg a kezekről sem.


Az állandó igénybevételnek kitett kezek bőre folyamatos támadás alatt van. A házimunka, a főzés, a pakolás, de az egyszerű kézmosás is külön feladat elé állítja a test első számú védőbástyáját a bőrt. A környezeti hatások jelei így hamar megmutatkoznak a kezeken öregségi foltok, kiszáradás és ráncosodás képében is.
Hogy kezei mindig a maximumot hozzák, időnként fordítson rájuk kitüntetett figyelmet, és az anti-aging kezelésekkel állítsa vissza fiatalságukat. Szerencsére ma már léteznek kifejezetten a kézre koncentráló fiatalító kezelések, mint amilyet a !QMS Medicosmetics is kínál.

A 30 perces kezelés alatt eltávolítják az elhalt hámsejteket, halványítják a meglévő pigment foltokat és nagy arányú hidratáló krémek segítségével visszaadják a kezek puhaságát. A 30 perces kényeztető kezelés után a bőr tapintása azonnal megváltozik, még az extrém száraz, irritált bőr is visszakapja puhaságát. A bőr feltöltődik és fiatalos rugalmassággal várja az újabb kihívásokat.

Adja vissza kezeinek fiatalos megjelenésüket a kézregeneráló kezeléssel, és meglátja, meghálálják a mindig dolgos kezek az extra törődést.