Leégés után ápolja bőrét hűsítő, gyengéd habmaszkkal

Már egy melegebb, tavaszi napon is leéghet a bőr, ha nem készülünk fel időben a fényvédelemre. Ilyenkor a bőr kipirosodik, húzódik és fájdalmasan kiszárad. Még a leégés utáni szerek felvitele sem esik jól, bármennyire is szüksége lenne ápolásra a leégett bőrnek. Ne terhelje hát a bőrét, használjon könnyű habot, amit a bőr magától felszív.


Az illatos és szó szerint habkönnyű maszk a medikozmetikumokat gyártó QMS egyik legkedveltebb terméke. Télen és nyáron is ugyanolyan hatékony, de a nyári használat mellett szól, hogy nyugtató komponensei miatt képes lecsillapítani a leégett bőrt. Visszaadja a selymes puhaságot a vöröslő és húzódó bőrnek, anélkül, hogy felvitele komolyan meggyötörné az irritált felületet.

A Hydro Foam Mask ugyanis krémként és maszkként is ugyanolyan hatékonyan alkalmazható. Ha krémként akarja felvinni, akkor nincs más dolga, csak egy diónyi habot fújni a kezébe, amit aztán lassan bemasszíroz a bőrbe. Maszkként felhasználva elég a habot óvatosan eloszlatni a kívánt területen és lefeküdni 15 percre, hogy a bőr magába szívja a számára fontos hatóanyagokat. Nagy hialuronsav tartalmánál fogva már negyed óra alatt érezhetően és látványosan változik a bőr minősége, a feszesség elmúlik, a a kellemetlen húzódás érzete eltűnik. 

A bőr hidratáltabbá, selymesebbé válik, megnyugszik a leégés után és így hamarabb elkezdődhet a sérülések helyreállítása. A Hydro Foam Mask a legkellemesebb módja a leégés utáni gyorssegélynek.