Selyem és gyöngy a bőrápolásban is szerepet kap

A kozmetikumok összetevőit olvasgatva gyakran tűnnek a szemünkbe olyan alapanyagok, mint a címben is említett selyem protein és gyöngy kivonat. Ezek a különlegességek valóban használnak a bőrnek vagy csak a luxus érzet kedvéért kerülnek a krémekbe?


Kétségtelen, hogy a selyem és a gyöngy is eleganciát és luxust sugároz, amely egyfajta időtlen méltósággal is rendelkezik. Jó hír viszont, hogy a presztízsen kívül is van létjogosultságuk a kozmetikában.

A selyem proteinek például nyugtató hatással vannak a bőrre és képesek hidratálni is a meggyötört, száraz bőrt. A gyöngy kivonatnak is hasonló, természetes hidratáló hatása van a bőrre, ezért azt kisimultabbá és kontúrosabbá teszi.

A !QMS Medicosmetics luxuskészítménye is használja a gyöngy és a selyem erejét. A Pearl Touch Duo hidratálója használata kellemes, a krém gyönyörűen terül és a bőr azonnal felissza a nemes hatóanyagokat. Ennek hatására a kiszáradásra hajlamost bőrt puhán és üdén tartja, és az apróbb ráncokat is eltűnteti.

Próbálja ki az ősszel remekelő  !QMS Medicosmetics készítményeket, hogy bőre üde, fiatalos és ragyogó lehessen a hidegebb hónapokban is. Az akcióval kapcsolatban további információkért keresse a !QMS Szépségszalont!