Nők százai mondtak le a plasztikáról egy Szépség Oscar-díjas módszernek köszönhetően!

"Doktor úr, annyira elégedett vagyok! A bőröm évekkel fiatalabb lett, az operációra már egyáltalán nincs szükség!"30 évvel ezelőtt az öregedés még nem volt a tudományos kutatások tárgya. Mindenki elfogadta az öregséget és az ezzel járó tüneteket is. A kor üzenete nem volt más, mint "Ne legyetek ennyire hiúak, viseljétek ráncaitokat higgadt beletörődéssel!" ...A cikk a video alatt folytatódik. 


"Doktor úr, annyira elégedett vagyok! A bőröm évekkel fiatalabb lett, az operációra már egyáltalán nincs szükség!"

30 évvel ezelőtt az öregedés még nem volt a tudományos kutatások tárgya. Mindenki elfogadta az öregséget és az ezzel járó tüneteket is. A kor üzenete nem volt más, mint "Ne legyetek ennyire hiúak, viseljétek ráncaitokat higgadt beletörődéssel!" ...A cikk a video alatt folytatódik.

 

"A kezelést Zentay Hédi a SpaTrend marketing vezetője is kipróbálta. A 120 napos bőrátalakító programmal kapcsolatos tapasztalatairól egy video összefoglalóban számol be." Érdemes megnézni! Ha te is szeretnél tapasztalatot szerezni bőröd megdöbbentő fiatalodási képességeivel kapcsolatosan akkor itt bejelentkezhetsz egy kezelésre.

A külső megjelenés szoros kapcsolatban áll a belső érzéseinkkel, azzal, miként érezzük magunkat. "Ha jól nézel ki, jól is érzed magad." A bőrünk öregedési állapota megmutatja, hogy a jövőben milyen panaszokkal és betegségekkel számolhatunk. Ezt a saját bőrömön tapasztalva magam is átéltem. Orvosi pályafutásomat a Göttingeni Egyetemi Klínika száj- és arcsebészetén kezdtem. Pácienseim legtöbbször balesetek áldozatai voltak, akiknél az operációk célja a torzulások megszüntetése és a funkciózavarok elkerülése volt. Amikor a páciens a műtét után ismét jól tudott beszélni és enni, valamint visszanyerni normál kinézetét, mindenki elégedett volt.

A bőr az operált csont fölött számomra akkoriban nem volt sokkal több, mint egy alakítható burok, aminek nem szenteltem különösebb figyelmet. Egy nap viszont azt a megbízást kaptam, hogy működjek közre egy kutatómunkában, mely a bőr egyik fehérje-alkotórészével foglalkozik, azaz a kollagénnel.

Az életem ettől a perctől megváltozott. Megbizonyosodtam arról, hogy e nélkül a fehérje nélkül bizony egy elvakart szúnyogcsípéstől vagy egy apró vágástól is életveszélyes állapotba kerülnénk, mert kollagén nélkül a sebek nem tudnak begyógyulni. De mivel a bőrünk 60%-ban kollagénből áll, szervezetünk gondoskodik az öngyógyításról.

Megkérdeztem magamtól: ha gondoskodni tudnánk arról, hogy a páciens bőrében megfelelő mennyisgű kollagén legyen jelen, akkor javulna a sebgyógyulás? Elkezdtem célzottan kezelni a betegeim bőrét, méghozzá nem csak az operáció után, hanem már a beavatkozás előtt is. Az eredmények túltettek a várakozásaimon.

Gyorsan híre ment mindennek. Egyre több páciens jött hozzám, mint "ráncdoktor"-hoz, és nem mint baleseti sebészhez. Szikét egyre ritkábban vettem elő, mert minden tervezett beavatkozás előtt a bőrt a kifejlesztett módszerem szerint kezeltem, aminek az lett az eredménye: "Doktor úr, annyira elégedett vagyok! A bőröm évekkel fiatalabbnak tűnik, és így is érzem magam! Az operációra már egyáltalán nincs szükség!" - lelkesedtek a betegeim, és sok esetben egyáltalán nem, vagy a tervezettnél egy lényegesen kisebb beavatkozásra volt szükség.

Hamarosan nem csak a Marbella környéki gazdagok és szépek számítottak a pácienseim közé, hanem a világ minden tájáról érkeztek szépülni vágyó hölgyek és urak. A média felfigyelt erre, a televízió beszámolt minderről, megkaptam az első kitüntetéseket, majd a szépség Oscar-díjat a felfedezéseimért. Nem telt el sok idő és Németország kozmetikai intézeteinek százai dolgoztak a módszeremmel. Azóta világszerte, s most Magyarországon is létezik a Schulte-program, mely a bőrfiatalításban egyedülálló és kitüntetett szerepet kapott.

A szikét a szögre akasztottam...

Dr Erick Schulte

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A magyarországi Schulte-féle arcfiatalítás a QMS Szépségszalonban történik az általa kifejlesztett és egymásra épülő QMS medikozmetikai termékekkel. A szalonkezelés látványos, azonnali hatásában is megmutatkozik, de az otthoni terápia elengedhetetlen része a fiatal, egészséges bőrképnek.

Jelentkezzen be már most egy rövid Meet and Treat kezelésre.

Címkék: