Kortárs formatervezés a kertben

A kertekben a kortárs formatervezés  tiszta vonalaival és minimál stílusával – hódít. A hátsó kertek és tetőtéri teraszok dísze lehet egyaránt egy-egy jól megválasztott ülőgarnitúra. 


A Jati & Kebon Deyton ülőgarnitúra elemei letisztult vonalvezetésüknek köszönhetően modern kerti pihenőhellyé varázsolják kertünket, teraszunkat. A porszórással festett, alumínium és acél váz kiváló minőségű anyagból, csúcstechnológiával készül. Robusztus, ugyanakkor légiesen könnyű és korrózióálló.  

A teakfa a hajóépítés közkedvelt, egyik legértékesebb ipari faanyag nyersanyaga. Az Indiában őshonos lombhullató fa nagyon kemény és rendkívül vízálló. A Jati & Kebon gondosan átválogatott darabokat használ, garantálva a prémium minőséget és a hosszú élettartamot. A teakfa eredeti meleg, mézes színe naturális, míg fakított szürke árnyalata tengeri vagy vidéki érzést kölcsönöz.

A Sunbrella innovatív technikai megoldás, a kültéri bútorok méltán világhírű textíliája és elsőszámú tengeri szövetmárkája. A gyártás során színes festékpigmentekkel itatják át a pamutszálakat, majd egy folyékony akril bevonattal vonják be a szövetet. Ez az eljárás a szálak belsejébe zárja a színt, amivel rendkívül tartós eredményt érnek el, így az anyag színe nem fakul, de az UV sugarakat megszűri. Intelligens szövetként is emlegetik, mivel penészedés és gombásodás elleni védelmet biztosít, nedves, párás környezetben is. Tisztítása rendkívül egyszerűen, szappanos vízzel végezhető.

A Dayton bútorcsalád elemei szabadon variálhatóak, a kívánt helyszín adottságaihoz igazíthatók. Tekintse meg kiemelten kedvező ajánlatunkat!