Otthoni wellness tér a tökéletes pihenésért

A tökéletes otthon képe ma már úgy rajzolódik ki szemeink előtt, hogy tartozik hozzá egy pihentető, modern igényeknek megfelelő wellness tér, terasz és kert berendezés is. Egy jól megtervezett otthon kivitelezése nem ér véget az enteriőr kialakításával, mert az élettér egyik nagyon fontos része a terasz és a kert stílusos és funkcionális berendezése. 


A SpaTernd prémium kategóriás wellness termékek széles skáláját kínálja, melyek lehetővé teszik, hogy a kertben töltött idő feltöltődést nyújtson az egész család számára.

Az egészségmegőrzésre, relaxálásra és kényeztető luxusra vágyók kívánságait váltják valóra a HotSpring és Caldera elegáns és kifinomult vonalvezetésű masszázsmedencéi.  A kiváló minőségben, precíz és megbízható működéssel készülő HotSpring medencék a család minden tagja számára különleges élményt tartogatnak, miközben megőrzik praktikusságukat és letisztultságukat. A BMW Design Group által tervezett Caldera masszázsmedencék formabontó megjelenésükkel, az autóipar innovációit tükröző különleges vonalaikkal, kényelmi funkcióik mellett egy letisztult dizájn bútor szerepét töltik be a legkifinomultabb ízlésűek teraszán.

A kert kényelméhez hozzá tarozik az otthonunk stílusához és igényeinkhez illeszkedő kerti bútor. A joggal magasztalt Jati és Kebon bútorai egyedi vonalvezetésüknek köszönhetően modern pihenőhellyé varázsolják kertünket, teraszunkat.

A klasszikus stílus kedvelői az Ethos első osztályú termékei között találhatják meg a terasz tökéletes berendezését, mert az Ethos bútorok ötvözik a kísérletező kedvet a kor támasztotta minőségi követelményekkel.

A kert és a terasz a kerti partyk idején kel igazán életre, melyek hangulatát a közös grillezés, és a grillen készült ételkülönlegességek teszik teljessé. A kanadai Broil King grillek a grillezés valódi élményével ajándékozzák meg a kertek és teraszok tulajdonosait.

Ahhoz, hogy nyáron, a nagy melegben, vagy az esős időben és élvezhessük teraszunk kényelmét, megfelelő árnyékolástechnikára lesz szükségünk. A hagyományos napernyők világát teljesen megújító Umbrosa légiesen könnyed, a természet formáiból ihletet merített, letisztult színvilágú sokoldalú flexibilitással rendelkező napernyői és több helyen fixált árnyékolói kényelmes stabilitásukkal tűnnek ki a tömegből.

A SpaTrend szakértelemmel, személyes tanácsadással, és közösség teremtő rendezvényekkel mindent megtesz annak érdekében, hogy a kültér berendezése, a jakuzzi és kerti bútor vásárlása öröm és élmény legyen.