Apró grill, nagy tudással

A gázgrillek precizitása és megbízhatósága miatt sokan fordulnának a professzionális grillek felé, de vajon azokból is létezik kisebb változat? A válasz: Broil King Crown Cart 310!


A több tűztérrel, oldalégővel és hatalmas testtel rendelkező családi grillek mellett azoknak sem aggódniuk, akik egy kisebb grillel szeretnének hazatérni. A kisebb ugyanis semmiképpen nem jelent rosszabbat a Broil Kingnél, arányaiban a baráti méretű eszközök is hozzák a nagyok tudását.

Elég csak megnézni a Crown Cart 310-et, ami közel 50 x 40 centis sütőterével nem számít nagynak, de a három rozsdamentes acél égőjének hála, így is változatos sütésélményt garantál. A beépített Flav-R-wave terelő rácsnak köszönhetően ízekben és aromákban gazdag étel készülhet az öntöttvas rácsokon. A tetővel, lepakolásra alkalmas, lehajtható oldalpolcokkal és a kényelmes tárolás miatt hasznos, üreges testtel érkező konstrukcióra az előkészítéstől a sütésen át a tálalásig számíthat.

Ilyen egy igazi nagyágyú: még ha méretei szerények is, tudása meggyőző!

grillplaza.hu most különböző szezonális akciókkal várja azokat, akik számára az ősz beköszöntével sem ér véget a BBQ szezon. Az induló csomagok mellett akár használt grillsütőjét is beszámíttathatja – további részletek a weboldalon!