Grillsütő a gyakori családi és baráti összejövetelekhez

Ha az egész család rajong a grillezett finomságokért, akkor érdemes egy olyan grillsütőt beszerezni, mely megörvendezteti a kicsiket és nagyokat egyaránt, méghozzá úgy, hogy a munka nagy részét elvégzi ön helyett!


A méltán népszerű kanadai Broil King grillek olyan minőséget képviselnek, melyet aki egyszer kipróbál, soha többé nem szeretne másfajta grillen sütni. A könnyű kezelhetőség, a hőfokszabályozó, az egyszerű tisztítás mind olyan előnyök, melyek azt szolgálják, hogy a grillsütő az ön keze alá dolgozik.

A Broil King Regal 400-as szériájának legnagyobb gázgrillje nem is annyira méretével, mint inkább minőségi felszereltségével hódít. Bár a 68 x 49 cm-es sütőfelület, az oldalégő és a nyárson sütő szett is rengeteg lehetőséget rejt magában, mégis az ezt keretbe foglaló rozsdamentes acél szerkezet, a tartós és könnyen használható porcelán bevonatos melegítő, a rozsdamentes acél rácsok és az egyenletes hőeloszlást nyújtó, erős Dual-Tube égők jelentik a Regal 490 Pro lelkét. 

Ha szeretne ön is egy ilyen, vagy ehhez hasonló grillsütőt, látogasson el a grillplaza.hu weboldalra, ahol számos Broil King grill közül válogathat.