Szereted a grillezett szendvicseket? Szerezz be egy ilyet!

A hatalmas, egyben grillezett húsokból gyakran marad az étkezés után, ami tökéletes szendvics alapanyag. Hogyan készítsd elő, hogy bármikor magaddal vihesd?


A nagy húsokat szeletelni csak éles és nagyon vékony késsel vagy erre készített szeletelőgépekkel lehet, de a speciális eszközök nem feltétlenül állnak rendelkezésedre, amikor szükség van rá. Mit használj helyettük?

A hústépő villát! Ez a grillkiegészítő kis helyen is elfér, akár az evőeszközök között is, és bármilyen hús szétcincálásához nagyon ért. A tépett hús tökéletes szendvics alapanyag, amit könnyű adagolni, de készülhet belőle reggeli (rántottához finom feltét) vagy esti nasi is (húsos nachos).

A teljesen mechanikus eszközhöz nem kell elektromosság és a szárnyasokkal éppúgy elbánik, mint a sertéssel. A szálirányba tépett húshoz különösebb erő sem kell, az ízletesre sült hús szinte magától leválik majd, melegen és hidegen egyaránt.