3 nagy teljesítményű jakuzzi, ami kis helyen is elfér

A megfelelő masszázsmedence kiválasztásakor elkerülhetetlen lépés a rendelkezésre álló terület előzetes felmérése. Íme, három modell arra az esetre, ha teraszunk, kertünk, vagy otthonunk belső, erre a célra kijelölt része csak kisebb jakuzzi befogadására alkalmas.


Hot Spot SX

A Hot Spring Hot Spot szériájában található SX sokak kedvence: a három személy számára tökéletes kényelmet kínáló masszázsmedencét olyan tulajdonságok teszik igazán kivételessé, mint a Moto-Massage® befúvó, a No-Fault® fűtő és a FiberCoreTM szigetelés.

Hot Spot TX

A Hot Spot széria egyik másik méltán népszerű modellje, a kétszemélyes TX. Ez a jakuzzi méretéből adódóan könnyen elhelyezhető, mégis rendkívül komfortos teret kínál a pihenésre. A nyugtató masszázst 10 befúvó garantálja, köztük a speciális Moto-Massage®, a hibátlan teljesítményt pedig a No-Fault® fűtő, valamint a FiberCorTM szigetelés biztosítja.

Jetsetter NXT

A legmodernebb, Highlife NXT széria legkisebb masszázsmedencéje kiváló választás mindazok számára, akik olyan jakuzzira vágynak, ami tágas pihenőteret, magas teljesítményt, teljes testmasszázst kínál, mindemellett pedig környezetének is különleges arculatot kölcsönöz. A Highlife kolleckió méltán népszerű modellje nem csupán energiatakarékos, de a tökéletes felhasználói élmény elérése érdekében a speciális ACE® sósvíz rendszerrel kiegészített verzióban is elérhető.

A hat napon át tartó Black Friday keretein belül most ön is rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: november 19. és 24. között különleges akciókkal várja önt a SpaTrend! Rendezze be saját wellness terét, s találja meg az otthonához leginkább illő kiegészítőket a prémium minőségű jakuzzik, kerti bútorok, grillek, árnyékolók és szaunák világában.