Mitől lesz mindig tiszta a medence vize?

Sokféle módszer van a medencék vizének tisztán tartására. Mindenkinek van egy tuti receptje, egy titkos összetevője. Sokan még napjainkban is a klór egyeduralmát hirdetik, holott az sem jelent 100 %-os megoldást. Akkor mit lehet tenni, hogy biztosra menjünk?


El kell jönni a Nyíregyházán tartott Open Days sokszínű rendezvényére, ahol a számtalan program között a vízkezelési tanácsadás is helyett kapott. Az egészség- és környezettudatos életet hirdető eseményen annak is utánajárnak a szakértők, hogy mitől lesz kristálytiszta a víz medencéjében.

A több mint 15 éves tapasztalattal és több száz elégedett ügyféllel a hátuk mögött, a Spatrend Kft. szervizhálózata már minden piaci forgalomba került tisztítószerrel találkozott. Hasznos és első kézből szerzett tapasztalataikat most önnel is megosztják, hogy a kísérletezés helyett valóban a minőségi vízben való pihenésre és kikapcsolódásra koncentrálhasson.

Ha ön már tulajdonos akkor azért, ha még csak gondolkodik a medence vásárláson, akkor azért ajánljuk önnek a vízkezelési tanácsadást.

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!