Nézze meg az első között az AUDI Q8 bemutatkozását!

Mindannyian megérdemlünk egy csipetnyi luxust, amit otthonunk berendezésével és tudatos választásainkkal valamint a minőségi szabadidős tevékenységekkel el is érhetünk. Erre az útra segít rálépni a nyíregyházi Open Days, ahol az egészség- és környezettudatos választások kerülnek terítékre.


A kertek és szabadidős területek kialakításában szakértők állnak az érdeklődők rendelkezésére, csakúgy, mint a grillezésben elmélyedni vágyók részére. De hasonlóan jól járnak az autók szerelmesei is, akik a Széles Autó jóvoltából találhozhatnak a legújabb és legdögösebb Audikkal.

A három napos rendezvény teljes időtartama alatt megtekinthetőek a kiállított autók. Megtalálja a számítását, aki a sportos megjelenést keresi a járművekben, számukra ott az RS5, de a hölgyek is találhatnak kedvükre valót a Q2 városi kisterepjárójával.

A különlegességekre vágyók pedig megcsodálhatják az Audi legújabb remekművét, a Q8-at, ami eleganciájával kimagaslik a luxusjárművek közül is.

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!