Jakuzzi kisokos: A masszázsmedence szigetelése

A masszázsmedence teljesítményének és megbízhatóságának egyik alappillére ez a láthatatlannak tűnő, mégis rendkívüli fontossággal bíró elem. S hogy a szigetelés típusa mit árul el a jakuzziról?


A megfelelően magas minőségű szigetelés segít megőrizni a medence hőmérsékletét, ezzel párhuzamosan pedig a berendezés terhelését is nagyban csökkenti. Amennyiben kevesebb energia szükséges a jakuzzi felfűtéséhez, azzal a folyamatosan működő belső alkatrészeket is jelentős mértékben megkímélhetjük, növelve ezzel a masszázsmedence átlagos élettartamát.

Léteznek olyan gyártók, akik a levegő hőszigetelő erejében bízva nem szigetelik a jakuzzi vizet körülvevő részét. Ezeknek a medencéknek azonban sosem lesz igazán meleg a vizük, mert sok az elveszett hő. Találkozhatunk hőcellás megoldással: ez megerősítő szigetelést biztosít körben a medence falain, de szintén nagy hőveszteséggel jár.

A Hot Spring a különleges, többrétegű Fiber Core szigeteléssel garantálja a hőmérséklet és a vízmennyiség teljes megőrzését az energiatakarékos működés jegyében.

További információkért kattintson a SpaTrend weboldalára, vagy látogasson el személyesen a bemutatótermek egyikébe, ahol az otthoni wellness szakembereitől kaphat választ kérdéseire!

Címkék: