Pihenjen az árnyékban kényelmes kerti kanapéján

Megérkezett a forróság, amikor bizony jól esik egy hűsítő ital, és az árnyas teraszunk kényelme. Mondanunk sem kell, mennyire fontos, hogy a terasz a nap minden szakában kellemes árnyékot, menedéket nyújtson a perzselő napsugarak elől.


A megfelelő teraszárnyékoló kiválasztása a kulcsa a kellemes kerti pihenésnek. A forró napsugaraktól tökéletesen megóvhatjuk magunkat az Umbrosa napernyőivel, melyek a kívánt magasságba és dőlésszögbe állíthatók.

Az eső ellen azonban a napernyővel védekezni nem lehet, a teraszról mégis hangulatos egy frissítő nyári zápor látványa. Naptól és esőtől is megóvhatjuk magunkat és természetesen kerti bútorainkat a Renson professzionális árnyékolóival, melyek segítségével még a téli napokon is használhatóvá tehetjük második nappalinkat.

A megfelelő árnyékolás mellett természetesen a kerti bútor a kültéri kényelem másik sarkalatos pontja. Először is érdemes végiggondolnunk, hogy milyen céllal használjuk leggyakrabban a teraszunkat. Ha nagy a család, és a vasárnapi ebédek törzshelye a terasz, akkor bizony egy minőségi Jati & Kebon étkezőgarnitúra kiváló választás lehet, mely meghitt és hangulatos családi beszélgetések törzshelyéül szolgálhat majd.

Ha a teraszra inkább a reggeli kávézáshoz, esti borozgatáshoz ülünk ki, egy Ethos kültéri kanapé szett tökéletes választás lehet, mely kerekded vonalaival, süppedős párnáival hozzájárul majd a kerti relaxációhoz.

Ha nem tudja eldönteni, melyik az ön számára legmegfelelőbb kerti bútor, vagy árnyékoló, látogasson el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahol nem csak kipróbálhatja a bútorokat, hanem szakértők segítségével találhat rá az ön igényeinek leginkább megfelelő, a terasza, kertje stílusához illeszkedő bútordarabra.