Masszázsmedencék extrákkal – belépő a luxus világába

Azt már megtapasztaltuk, hogy a jakuzzi önmagában is egy lenyűgöző helyet kínál a kikapcsolódáshoz, a testi-lelki feltöltődéshez. Kényelmi és szórakoztató eszközökkel kiegészítve viszont még inkább egyedivé és kifinomulttá alakíthatjuk ezt az élményt.


A LED fényterápia – különösen sötétben – már látványra is elvarázsolt, misztikus területté teszi a jakuzzit, miközben jótékony hatást gyakorol érzelmi és fizikai állapotunkra. A kék és a lila színek az ellazulásban segítenek és javítják az alaphangulatot, a lágy tónusok élénkítően hatnak.

Relaxálás közben a fényterápiával csökken a stressz és a szorongás, ami tökéletesen kiegészíti a nyugtató hidromasszázst. Ha kimerültnek érezzük magunkat, a fényterápiát bevetve javul az energiaszintünk, különösen akkor, ha a készenléti színek, például a fehér használata mellett döntünk.

A prémium kategóriába tartozó, nagy méretű luxus medencék rendelkeznek vízesés funkcióval, mely nem csak lenyűgöző látványt nyújt, de az enyhe, vizes zajoknak is számos előnyük van. A csobogó hang segít ellazulni és megnyugodni, ideális azok számára, akik csendes környezetben a szinte végtelen nyugalmat keresik. A vízesés hangjai tompíthatják a környező zajokat, ami még kellemesebbé teszi a pihenést. A vízesésnek nem csak a hangja, hanem a látványa is kisimítja az idegeinket, így akár romantikus, vagy meditatív időtöltésre is alkalmas.

A zene évezredek óta a leginkább szórakoztató, nyugtató vagy élénkítő alapkellékünk. A jakuzzi kényelmi eszközei között az egyik legjobb, a vezeték nélküli audio rendszer. Így semmi akadálya annak, hogy kedvenc zenéinkkel tegyük még kellemesebbé a masszázsmedencében töltött időt.

A zenét használhatjuk meditációhoz, vagy könnyed nyújtógyakorlatokhoz is, segíti a relaxációt és az elme elcsendesedését. A zenével és a hozzáadott hangulatfénnyel még a legfárasztóbb napunkat is megkoronázhatjuk.

A masszázsmedencében lazítva a legkevésbé sem hiányzik, hogy a csörgő, zúgó mobilunk után ugráljunk. A Bluetoothnak hála, erre nem is lesz szükség, azonnal válaszolhatunk a fontos hívásokra. Csatlakoztassuk telefonunkat vagy tabletünket a jakuzzink rendszeréhez és hallgathatjuk kedvenc zenéinket, vagy nézhetünk filmeket is.

A távirányító egyre inkább alapértelmezett tartozék, egyszerűvé teszi a jakuzzi használatát. Segítségével könnyedén beállíthatjuk a víz hőmérsékletet, a víznyomást, a LED fényeket és egyéb, szórakoztató funkciókat. Nem kell a jakuzziból kiszállni, vagy forgolódni és a beállításokat a kezelőpanelen módosítani. Mindezt kényelmesen megtehetjük a vízben ülve, élvezve a hidromasszázs áldásos hatását.