3 érv az utazó méretű kozmetikumok mellett

A kozmetikumok nagyobb kiszerelésben általában jobban megérik, mégis van három érvünk is, hogy miért érdemes kisebb, utazó méretű készítményeket is beszerezned!


1. Újdonságok kipróbálására

Amikor úgy érzed, hogy frissíteni szeretnéd a bőrápolási rutinodat vagy egy új termékkel kiegészíteni azt, netán baráti ajánlásra vagy reklámok hatására próbálnál ki valami újdonságot, akkor kifejezetten jól jön a kisebb kiszerelés. Így nem kell nagyobb költségekbe verned magad egy olyan termékért, ami lehet, hogy nem válik be. Ha nem tetszik az illata, állaga vagy nem érzed hatásosnak a készítményt, akkor nem marad rajtad a nem kívánt termék. Ha nem akarsz pocsékolni (pénzt, időt, terméket) vagy nem szeretnél hosszú hónapokig egy nem tetsző kozmetikumot használni, akkor először csak kis mennyiséget, egy utazó méretű szettet vegyél. Általában ezek is eltartanak 1-3 hétig, így bőven van időd eldönteni, hogy tetszik-e az adott termék vagy sem.

2. Rövidebb utazások

Az utazó méretű termékek, főleg a luxus kozmetikumok piacán több hétig is kitartanak. Magas hatóanyagtartalmuk miatt kevesebbet kell belőlük használni, ezért ideálisak rövidebb vagy akár két hetes utazásokra is. Akár munkába menet is bedobhatod őket a táskádba, hogy mindig fel tudd frissíteni bőrödet! A QMS anti-aging termékcsalád kisebb kiszerelésű termékei gyakran 3 hétig is elegendőek, ezért még egy hosszabb nyaralásra is kényelmes őket magaddal vinned. Kis helyet foglalnak, de a hatásuk óriási. Ne mondj le kedvenc termékeidről még a nyaralás alatt sem, így mindig szép és ápolt lesz a bőröd.

3. Repülőre hangolva

Ezek a kis kiszerelések kifejezetten ideálisak repülős utakra. Méretük nem haladja meg a kézipoggyászban felvihető folyadékok mennyiségbeli korlátozásának határát. Egy hosszú úton nagyon hálás lesz a bőröd, ha a repülő száraz levegőjét hidratálóval és szérumokkal kezeled. Ráadásul garantáltan nem kell a bőröndben kiömlő készítmények bosszantó balesetétől tartanod.

Érdemes tehát beszerezni a kedvenceidből vagy éppen az új termékekből egy-egy utazó méretű darabot, mert kényelmes méretével megkönnyíti az utazást és a hétköznapokat is.

Ha még nem ismered a QMS Medicosmetics utazó méretű termékeit, ide kattintva láthatod őket!