Hatékony bőrápolás 7+1 lépésben

A bőrben lezajló folyamatok rendkívül komplexek, ezért a bőrápolásnak is ehhez kell igazodnia, ha tartós és látványos eredményt szeretnél elérni. Kövesd ezt a 7+1 lépést a megfelelő kozmetikumokkal és éveket tagadhatsz majd le a fiatalos bőrképednek köszönhetően!


A QMS Medicosmetics egy orvosi kutatások alapján kifejlesztett anti-aging család, amelynek készítményei egymás után alkalmazva feltöltik a bőrt, hogy az újra megfelelően működhessen. Az évek előre haladtával ugyanis a bőr elveszíti fiatalos ragyogását, rugalmasságát és megjelennek az öregedés látható jelei (akárcsak a korábban nem tapasztalt bőrproblémák).

Tekerd vissza bőröd biológiai óráját a hatóanyagokban, vitaminokban és kollagénben gazdag készítményekkel, amelyek egymásra épülő rendszere évek farag le a korodból. Mi az a 7+1 lépés, amit minden nap végig kell csinálnod a sikerért?

1. Tisztítás

A reggeli és esti bőrápolás is a tisztítással kezdődik. Enélkül a hatóanyagok nem képesek felszívódni a bőr mélyebb rétegeibe, mert az eltömődött pórusok ezt nem engedik. A szennyeződések, a faggyú, a verejték és az elhalt bőrsejtek ráadásul kedveznek a baktériumok elszaporodásának, így különféle bőrproblémák is rendre megjelenhetnek az alapos bőrtisztítás hiányában!

2. Hámlasztás

Az idővel egyre nehezebben leváló elhalt hámsejtek eltávolításának üzem biztos módszere a kíméletes kémiai vagy biológia peeling, ami egyben tisztítja, erősíti a bőrt és javítja a bőr vérkeringését is. Minél idősebb a bőr, annál nagyobb szüksége van akár a mindennapos kíméletes hámlasztásra, még télen is. A QMS innovatív peelingjei pedig még ennél is többet kínálnak. Fokozza a bőr nedvességtartó képességét, védi a kollagénrostokat és stimulálja az egészséges sejtek képződését.

3. Tonizálás

A bőrtisztítás utolsó lépése a tonik felvitele kell, hogy legyen. Ez segít helyreállítani a bőr pH értékét, nyugtat, hidratál és védi is a bőrt. A pórusok mélyéről is eltüntetni a szennyeződéséket, hogy a bőr képes legyen felszívni az értékes hatóanyagokat.

4. Kollagén pótlása

A bőr feszességéért és hidratálásáért is felelős óriás fehérje a kor előre haladtával egyre csökkenő és romló minőségben van jelen, amit ki kell pótolni. A bőrön át is felszívódó kollagén a QMS szabadalmaztatott terméke képes visszaadni a rugalmasságot és a feszes bőrképet.

5. Hidratálás

A hidratáló krémek a bőr nedvességpótlásában játszanak fontos szerepet, amire eleinte kevesebb, majd egyre nagyobb szüksége van az öregedő bőrnek. A nedvességgel feltöltött bőr simább, feszesebb, így a ránctalanításban nagy szerepük van ezeknek a készítményeknek. Különösen nyáron és a szárazabb időszakokban lesz szomjas a bőr, így a hidratáló mennyiségét érdemes  bőr állapotához igazítani.

6. Belső kollagénpótlás

A kollagénre a testben számtalan helyen szükség van a belső szervektől a szemig. Szerencsére nemcsak helyileg alkalmazhatod a QMS kollagén szérumokat, de belülről is feltöltheted szervezetedet ezzel az értékes fehérjével. A QMS étrend-kiegészítőjét érdemes kúraszerűen szedni, amit a bőröd (a hajad, a körmöd és az ízületeid) is megköszönnek majd.

7. Fényvédelem

A tudatos bőrápolásból ma már nem maradhat ki a fényvédelem sem. Az UV sugarak romboló hatása egész évben fenyegetést jelent és az egyik legnagyobb külső faktor, ami a korai bőröregedéshez hozzájárul. Ha szeretnéd megőrizni bőröd egészségét és fiatalságát, akkor te se hagyd le a fényvédőt a bőrápolás végéről!

+1 Kiegészítő ápolás

A bőrápolási rutinod a végéhez ért, de ezt még kiegészítheted olyan helyileg ható készítményekkel, amelyek egy-egy problémás területre koncentrálnak. A száj fölötti mély ráncoktól szabadulnál? Esetleg a szem körüli barázdák zavarnak? Vagy a nyak megereszkedő bőrét szeretnéd feszesebbé tenni? Akkor használd a QMS helyileg alkalmazható szérumait vagy testkrémeit, amelyek az adott terület megfiatalításáért felelnek.

Ha minden nap végigcsinálod a bőrápolási rutin minden lépését, akkor már rövid időn belül látványos bőrjavulást érhetsz el. Az egymásra épülő készítmények hatása így lesz igazán ütős és tartós, aminek simább, feszesebb, egészségesebb és erősebb bőr lesz az eredménye!

Próbáld ki te is!