A bőr hidratálása, regenerálása és tonizálása egy lépésben

A lemosók, krémek és szérumok mellett a tonikok feladata és hasznossága gyakran elsikkad, pedig egy minőségi alapanyagból, jól összeállított tonik rengeteget tesz az egészséges és üde bőrkép megjelenéséért. Miért ne maradjon ki a te bőrápolási rutinodból se?

 


„Amennyire könnyű és légies, annyira intenzív és tartós” - DB. Judit

Egy kiegyensúlyozott és minőségi alapanyagokból összeállított tonik számtalan hasznos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek nyugtatják, védik és erősítik is a bőrt. A tonikokat jellemzően a tisztítás után kell felvinni, mert segítenek visszaállítani a bőr normál pH értékét és védőfunkcióját, de ennél többet is tudhatnak. A QMS Medicosmetics tonikja, a Hydrating Boost Tonic Mist például nem áll meg itt, a helyreállítás mellett hidratálóként, gyulladáscsökkentőként, sejtregenerálóként is kivételesen is teljesít!

A gyengéd de hatékony tisztító tej valamint a friss illatú és rendkívül könnyed tonik után a bőröd fellélegzik. Tisztának, üdének és hidratáltnak érzed majd, már az arckrém felvitele előtt is. A bőrápolás már ekkor elkezdődik.

„Deep Gentle és Hydrating Boost. Ezek nélkül semmit. Mindig tiszta alappal...tiszta lappal” - K. Tünde

A teljesen letisztított bőrt a Hydrating Boost nemcsak ápolja, de fel is készíti a további hatóanyagok felvételére, hogy a hidratáló krémek, a szemkörnyékápolók és a szérumok garantáltan felszívódjanak és eljussanak oda, ahol szükség van rájuk. Ezáltal lesz komplett és hatásos a bőrápolási rutin. Bőrfrissítő hatását ráadásul nemcsak reggel és este élvezheted, hanem akár nap közben is. Pumpás kiszerelése révén könnyű az arcra fújni, amikor egy kis frissességre vágysz a nagy melegben vagy a nagy hajtásban. Hatása azonnali és még a sminkelt bőrön is érzed, ahogy megtelik nedvességgel.

Ha szeretnéd kipróbálni az ápoló, hidratáló tonikot, akkor november 11-12-én 20% kedvezménnyel megvásárolhatod a Hydrating Boost Tonic Mistet vagy az Epigen Defense Mistet, ami egy nagyvárosi használatra kifejlesztett különleges tonik.

Az Epigen Defense Mist nemcsak ápol, hidratál, pH-t visszaállít és frissít, hanem a káros környezeti hatásokat is mérsékli, miközben felvértezi a bőrt ellenük. Aktiválja a D-vitamin termelődést, gyorsítja a bőrregenerációt és a benne található panthenol nyugtatja is a bőrt.

Ha szeretnéd megvédeni a bőrödet a szmog, az elektroszmog és a levegőben található mikroszennyeződések ellen, akkor használd az Epigen Defense Mistet reggel, este és igény szerint nap közben is. A Hydrating Boost Tonic Misthez hasonlóan ezt is permetezheted sminkelt arcra is!

Ha frissítenél arcápolási rutinodon és olyan termékeket keresel, amelyek hatékonyak és élvezet őket használni, akkor tégy próbát a QMS tonikokkal! A bőröd örülni fog!