Ránctalanítás otthon is lehetséges!

A makacs ráncoktól megválni nem csak drága kezelésekkel vagy fájdalmas beavatkozásokkal lehet. Az otthoni kezelés is hozhat eredményt, ha megfelelő készítményeket használsz rendszeresen! Az idő folyamán hanyatló bőrminőség és bőrfunkciók visszaállítása nem megy egyik napról a másikra, de abszolút lehetséges, fájdalom és kellemetlenség nélkül is! Hogyan?


"Sikerreceptem: gyümölcssavak és kollagén. Verhetetlen csapat a szép bőrért” - Dr. Schulte mondta ezt, aki a traumasebészeten kezdett el mélyrehatóbban a bőrrel és a sebgyógyulással foglalkozni a 80-as években. Ahogy egyre jobban megismerte a bőr szerkezetét és működését azt látta, hogy a gyümölcssavas hámlasztás és a kollagénes kezelések kombinálása olyan hatékony, hogy gyakran még az operációt is kiválthatták vele a páciensei. A sérült sejtek és ezáltal a bőr is megújult, erősebbé vált.

Ahogy egyre többen érdeklődtek a készítményei iránt - a sebészosztályon kívül is - úgy fogalmazódott meg benne egy kozmetikai cég létrehozása. Ez lett a QMS Medicsometics, aminek még ma is alapdarabja a gyümölcssavas peeling valamint a nappali és éjszakai kollagén hármasa. Ez a verhetetlen trió most 20% kedvezménnyel elérhető, hogy te is megtapasztalhasd a tudomány csodatevő erejét! 

Az akcióban két szett vesz részt: a Collagen System Sensitive 3-step Routine Set normál bőrre és az érzékeny bőrre fejlesztett változat. Mindkét kiszerelés 3 darab készítményt tartalmaz. Egy többféle, egymás munkáját kiegészítő savakat (glikolsav, almasav, borkősav, citromsav), hialuronsavat és gyulladáscsökkentőket tartalmazó hámlasztót, valamint kétféle kollagén szérumot!

A szettet napi használatra ajánlják, és rendszeresen alkalmazva erősebb, egészségesebb, élettel telibb és fiatalosabb lesz a bőröd.

A Collagen System 3-Step Routine nyilvánvalóan az anti-aging brand egyik legfontosabb darabja, ami hámlaszt, feltölt, serkent, óv és erősít, így tökéletes kezdődarab a tudatos bőrápolás felé vezető úton. A látványos és szinte azonnali eredmények hamar megmutatják, hogy a tudományos alapossággal összeállított alapanyagok és az innovatív eljárások kombinációja képes visszaforgatni az idő kerekét anélkül, hogy fájdalmas és invazív beavatkozásokkal sokkolná a bőrt!

Válaszd te is a természetes fiatalodást, és garantáltan jól érzed majd magad a bőrödben!