Csökkentsd az idő múlásának a jeleit a nyakon és dekoltázson

Egy szép dekoltázs és egy kecses nyak már önmagában is öltöztet. Az arcbőrhöz hasonlóan azonban az idő múlása ezeken a területeken is meglátszik. Ha ráncok, megereszkedett bőr és barnás foltok keserítik az életed, akkor speciálisan erre a bőrfelületre fejlesztett krémekkel hozd vissza bőröd fiatalságát!


Az arc, a nyak és a dekoltázs vékony bőre speciális ápolást igényel, amely az adott területre szabottan kezeli az öregedés látható jeleit. A petyhüdt, megereszkedett, ráncos bőr is feszesebb és fiatalosabb lehet, ha megfelelő készítménnyel ápolod. A sima testápolónál többre van ugyanis szükség, ha a bőr struktúráját is javítanád.

Erre fejlesztette ki a QMS Medicosmetics a nyak és dekoltázsápoló Firm Density Neck & Bust Creamet, ami egzotikus növénykivonatokkal, hialuronsavval és antioxidánsokkal (andirobna olaj, C-vitamin, E-vitamin) feszesíti, ápolja és táplálja a bőrt.

A kellemes állagú, könnyen terülő krémet elég kis mennyiségben felvinni a bőrre, majd széles, a nyakon fölfelé irányuló mozdulatokkal bemasszírozni. Az erősen hidratáló, bőrpuhító hatása szinte azonnal érezhető. Rendszeres alkalmazásával a bőr erősebb, egészségesebb, a kötőszövet tömörebb és rugalmasabb lesz.

A kontúrok élesednek, a bőr puhul és a gyorsuló anyagcsere, bőrregeneráció miatt az apróbb bőrhibáknak és ráncoknak is hamarosan búcsút mondhatsz!

Ha szeretnéd kipróbálni a nyak és dekoltázs területét célzottan kezelő, intenzív hatású orvoskozmetikai készítményt, akkor csapj le a novemberi ajánlatra. A két napig (november 14-15) élő akció keretében, most 20% kedvezménnyel lehet a tiéd a luxuskozmetikum és nagyszerű hatása!