A nyári bőrápolás elengedhetetlen lépése

A nyári bőrápolás elengedhetetlen lépése a fényvédelem, mégis sokan nem veszik elég komolyan, csak, ha már gond van. Amikor a bőrön a fénykárok miatt megjelennek az első barnás foltok, a bőr megereszkedik vagy csúnyán leég, hirtelen fontossá válik a naptejek használata. Nem késő már ilyenkor?


A jó hír, hogy a minőségi fényvédők használatát sosem késő elkezdeni, bár ebben a kérdésben - mint oly sok másban - a megelőzés a legjobb orvosság! A fényvédőket kortól, nemtől és évszaktól függetlenül érdemes használni, ha sokáig szeretnéd megőrizni egészséges és fiatalos arcbőrödet.

A napsugárzás ugyanis nemcsak égeti a bőr felszínét, ami leégéshez, kiszáradáshoz és irritációhoz vezet, sajnos a mélyebb rétegekbe is behatol, ahol súlyon roncsolást visz végbe. A videóból kiderül, hogy hogyan járul hozzá az idő előtti bőröregedéshez a napfény!

"A vőlegényem a Maldív-szigetekre szervezte a nászutunkat. Az arcomat ezzel a fényvédővel kentem, és míg a hófehér arcomnak semmi baja nem lett, a testem több helyen megégett egy szintén magas faktorú, másik márkájú fényvédő használata mellett. Azóta csak ezt a fényvédőt viszem mindenhová." Cs. Barbara

Az érzékeny bőrét tehát mindenképpen védened kell az UVA és UVB sugaraktól. Nyáron az 50 faktoros készítményeket részesítsd előnyben, amelyek garantáltan védenek mindkét sugárzás típustól. Mindkettő ugyanis eltérő módon, de károsítja a bőrt. A QMS Cellular Sun Shield fényvédőre azonban mindenképpen számíthatsz. Ez a készítmény fizikai és kémiai kényvédő is, tehát már a felkenés pillanatától kifejti hatását. Fotostabil fényszűrőket tartalmaz, amelyek az erős napsugárzás sem bomlanak le. Ráadásul nano méretű titán-dioxidot tartalmaz, amitől nem lesz annyira fehér a bőr a felvitel után, mint a fizikai fényvédőknél általában.

Használata kellemes, hatása garantált, és még ápol is. A benne található sheavaj puhává teszi a bőrt, az E-vitamin segíti a bőr regenerációját és a panthenol remek gyulladáscsökkentő és nyugtató.

Ha most veszed meg a Cellular Sun Shieldet és mellé egy bőrápoló utazó szettet is választasz, akkor ajándékba kapsz egy Hyro Foam habot, ami erősen hidratál és a nyugtat!

  KÉREM A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ UTAZÓ SZETTET AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAMMAL