Maximális bőrvédelem a nyaralás alatt is

A nyaralás alatt a megszokott bőrápolási rutin gyakran háttérbe szorul, pedig a sok napsütés, a fürdés, a légkondi után a bőr extra törődést igényel. Most mindazt, amire a bőrödnek szüksége van egy utazó szettben viheted haza. Ajándékkal!


"Imádom, hogy minden benne van, ami kell." (T. Tünde)

Ízléses kis táskában érkezik a QMS Medicosmetics utazó szettje, amelyben minden benne van! A bőröd nem fogja elhanyagolva érezni magát, és még a nyaralás során tapasztalt extrémebb körülmények ellenére is ragyogóan és egészségesen tündököl majd, amikor hazaérsz.

A bőr belső táplálását, építését és védelmét is ellátó szetthez most egy ajándékot is hazavihetsz!

Egy utazó szett és egy fényvédő (mindkettő szállítható kézipoggyászban is) mellé, egy Hydro Foam Maskot kapsz ajándékba, amely nem véletlenül a nyár sláger terméke!

Ez a különleges habmaszk ápol, hidratált és még a leégett bőr regenerációját, irritációját is csökkenti. A gyulladáscsökkentő összetevőknek köszönhetően gyors enyhet ad, ha megkapott a Nap valakit a családból. Gyerekek és férfiak számára is ideális. Maszkként és krémként  használható könnyű készítmény kellemes illata és hatékonysága miatt gyorsan a család kedvence lesz!

  VEDD MEG MOST AZ UTAZÓ SZETTET ÉS A FÉNYVÉDŐT, HOGY HAZAVIHESD AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASKOT