A bőröd védelméért pakolj okosan a nyaralásra

A nyaralás alatt a legtöbben eltérnek a normál bőrápolási rutinjuktól. Nincs rá idő, rengeteg a program és az élmény vagy egyszerűen túl sok készítményt kellene a bőröndbe zsúfolni a maradéktalan eredményért! Szerencsére van megoldás!


A nyaralás alatti bőrápolás nem feltétlenül lesz ugyanaz, mint a hétköznapokban, és ez nem baj. Az új környezet, a megváltozott napi rutin egészen más kihívások elé állítja a bőrt, így muszáj is ehhez igazítani a bőrápolást, ha továbbra is egészséges, ragyogó és leégéstől mentes bőrt szeretnél.

A fokozott napsütés miatt kiemelten fontos a fényvédelem és a bőr hidratálása, valamint a szabad gyökök kiküszöbölése. A sós levegő, a légkondi, a gyakori kint/bent, meleg/hideg váltakozás ugyancsak megviseli a bőrt és próbára teszi a védelmi funkcióit, ezért a bőr erősítése és táplálása is fontos eleme legyen a nyaralás során a bőrápolásnak.

"Imádom, hogy minden benne van, ami kell." (T. Tünde)

A QMS Medicosmetics utazó szettje mindent tartalmaz, amire a bőrnek szüksége van az egészséges működésre az utazások alatt is. A praktikus kis neszesszerben érkező szett lemosót (ami sminkeltávolításra is használható), hűsítő tonikot (a kánikulában életmentő lesz), éjjeli és nappali kollagént (hogy a bőr rugalmassága megmaradjon), hidratálót és szemkörnyék ápolót tartalmaz! A kiszerelés mérete miatt kézipoggyászban is felvihető a gépre, de az értékes hatóanyagokkal megpakolt orvoskozmetikai készítmények annyira hatásosak, hogy kevés is elég belőlük, így a szett akár 3-4 hétig ki kitart. Napi használat mellett!

Ha szeretnél megbízható kozmetikumokat magaddal vinni a nyaralásra, hogy az extrémebb körülmények között is megőrizhesd ragyogó, fiatalos bőrödet vagy csak megismerkednél a többszörösen díjnyertes termékcsaláddal (World's Best Spa Brand díjat nyert három egymást követő évben) akkor tegyél egy próbát ezzel a komplex szettel!

Ha most veszed meg a bőrápoló utazó szettet és mellé egy fényvédőt is (Cellular Sun Shield) választasz, akkor ajándékba kapsz egy Hydro Foam maszkot, ami erősen hidratál és a nyugtat!

 KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET ÉS A FÉNYVÉDŐT AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAMMAL