A tökéletes bőrápolás 4 lépése

A bőr testünk legnagyobb szerve, amelynek munkáját és épségét gyakran készpénznek vesszük, amíg meg nem jelennek az első bőrproblémák vagy apró ráncok. Ilyenkor jön a problémamegoldás és a különféle, jónak tűnő készítmények kipróbálása, pedig a megoldás gyakran ennél sokkal egyszerűbb!


A bőr egy jól működő, komplex rendszer, amely az életkor előrehaladtával egyre sérülékenyebbé válik. Az általa termelt kollagén minősége és mennyisége romlik, az új sejtek termelődése lassul, a természetes regeneráció egyre nehezebbé válik, ezért az életmód és a környezeti ártalmak hatásait már nem tudja bőr kompenzálni. A napkárok, a szmog, a dohányzás és az idő jelei a ráncok mellett komolyabb problémákat is okozhatnak, ezért érdemes minél előbb kialakítani egy bőrápolási rutint, hogy a negatív hatásokat kiküszöböld.

A következetes, napi bőrápolással rengeteget tehetsz bőröd egészségéért, és ha a megfelelő, tényleg tápláló és beépülő hatóanyagokkal kezeled, akkor még az öregedés látható jeleinek megjelenését is kitolhatod. Te is kövesd a 4 lépéses alap rutint, és az eredmény magáért beszél majd.

1. Lépés – Tisztítás

Az első lépés reggel és este is a bőr tisztítása. Az éjszakai kiválasztás során bőrre kiülő anyagokat és a nap során lerakódott szennyeződéseket, sminket alaposan el kell távolítani, hogy a bőr fellélegezhessen és a hatóanyagok felszívódhassanak. A kosz eltömíti a pórusok, romlik a bőrlégzés és a kiválasztás mértéke, ami irritációhoz és elégtelen bőranyagcseréhez vezet. Ezért mindig moss arcot bőrápolás előtt, lehetőleg egy ápoló tejjel. Nem kell dörzsölni az arcot, mert az megsértheti a még ép bőrsejteket is, elég átmasszírozni az arcot a tejjel, majd langyos vízzel leöblíteni.

2. Lépés – Hámlasztás

A hámlasztásra a fiatal bőrnek még nincs feltétlenül szüksége, bár serkenti az új, egészséges sejtek képződését, így bőrproblémák kezelése is hatásos, de az idősebb bőrben már lassul a természetes sejtleválás, amit ezzel gyorsíthatsz. Használj savas vagy enzimes peelinget, ami nem roncsol csak az elhalt sejtek leválást segíti. Ráadásul a tisztításban is segít, így ha a lemosás után maradna még pórusok mélyén valami szennyeződés, akkor annak eltüntetésében is segít. Az otthoni biztonságos hámlasztáshoz bátran válaszd a QMS peelingeket, amelyekkel gyengéden, de hatékonyan távolíthatod el az elhalt hámsejteket.

3. Lépés – Tonizálás

A hámlasztás serkentőleg hat a bőrre, megbolygatja a a bőrfelszíni „langyos vizet”, ezért utána meg kell nyugtatni a bőrt és segíteni kell, hogy visszaálljon a természetes bőrvédelem. Erre szolgálnak a tonikok, amelyek a természetes bőr pH elérésében segédkeznek. A kellemes illatú QMS tonik ráadásul hűsíti is az arcot, ami jól esik majd a peeling után.

4. Lépés - Táplálás

A bőrápolás utolsó lépése a bőr számára esszenciális vagy hasznos anyagok bejuttatása. Ezt a lépést több részre is fel lehet bontani, attól függően, hogy mire van szüksége a bőrnek. A fiatal bőrnek elég lehet egy hidratáló, míg az érettebb bőr számára már a kollagén szérum használata és a szem vagy ajakkrémek is alkalmazása is fontos. A QMS kollagén szérumai (éjszakai és nappali) gyorsan felszívódnak, és egy különleges gyártástechnológiai eljárás miatt tényleg képesek lejutni a bőr mélyére a kollagén óriásmolekulái, hogy kifejthessék hatásukat. A kollagén szérumok rendszeres használatával a bőr újra feszes, erős és sima lesz.

Ha ezt a négy lépést minden nap megteszed, akkor bőröd kinézete garantáltan javulni fog. Ha pedig az ápoláshoz a QMS magas minőségű, nagy hatóanyag-tartalmú orvoskozmetikumait használod, akkor bőröd erősebb, egészségesebb és kisimultabb lesz. A klinikai teszteken is bizonyított luxus termékcsalád eredményei alapján, 12 hét után az öregedés jelei 42%-al csökkentek. Most mindez a tiéd lehet karácsonyi áron, díszcsomagolásban.

A QMS Díszdobozos kollekciója tartalmazza az alap bőrápoláshoz szükséges termékeket: egy gyengéd lemosót, egy frissítő tonikot, egy biztonságos savas hámlasztót és egy kollagén szérumot. A dobozban ajándékként találsz még egy minőségi ecsetet a hámlasztó felviteléhez és még mindig nincs vége. Ajándékba kapsz egy utazó méretű ápolót is, amit te választhatsz a kínálatból, hogy biztosan illeszkedjen korodhoz és bőröd állapotához.

Kattints ide, hogy többet is megtudhass az ajánlatról és a bőrápolásodba illő termékekről!