A fiatalság záloga 15%-os kedvezménnyel

A QMS Medicosmetics világhírű termékcsaládja évtizedek óta adja vissza a bőr fiatalságát és egészségét a világ minden táján. Ha szeretnéd te is kihozni bőrödből a maximumot, repülj rá a Black Friday kedvezményekre és vidd haza a fiatalság titkát 15% kedvezménnyel!


A többszörösen díjnyertes orvoskozmetikai termékek professzionális hatóanyagai egymásra épülő rendszerben érik el, hogy bőröd biológiai óráját visszatekerhesd. Visszaállítja a fiatalon még jól működő védelmi rendszer működését, ami idővel egyre kevesebb és rosszabb minőségű kollagént termel. A termékkel pótolhatod a bőr számára esszenciális anyagokat és serkentheted a természetes, egészséges működését.

A német precizitást és trendteremtő innovációt ötvöző spa hatású termékcsalád használata kellemes, fájdalommentes és garantáltan hatásos. A klinikai teszteken is meggyőzően teljesítő QMS rendszer 12 hét alatt 18 %-kal csökkenti a ráncok számát, 28 %-kal növeli a bőr rugalmasságát és feszességét valamint 264 %-kal jobb hidratáltságot ér el. Ennek köszönhetően a bőrön a három hónapot követően 42 %-kal csökkennek az öregedés látható jelei.

A teljes bőrápolási rutint lefedő termékpalettának minden egyes tagja fontos építőeleme a tökéletes, erős, egészséges és fiatalos bőrnek, de a legizgalmasabb, Beauty-Oscar díjjal is jutalmazott különlegessége a kollagénszérum.

A sebészként praktizáló brandalapító Dr. Erich Schulte találmánya forradalmasította a bőrápolást, amikor kitalálta a kollagénmolekula bőrbe juttatását injekciók és gépek nélkül.

Dr. Schulte a kollagénmolekulákat egy nanotechnológiai eljárás segítségével kisebb részekre bontotta, amelyeket liposzómakapszulákba csomagolt be. Így már képes a nagyméretű kollagén bejutni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a kollagénrészek újra összekapcsolódhatnak, és megkezdhetik jótékony munkájukat.

Ha szeretnéd jobban megismerni a termékeket és bőrödön is kipróbálnád a szép és egészséges bőr elérésnek hatékony eszközét, akkor rendeld meg a Black Friday akció keretén belül. A három napos akció (november 25-27) alatt minden termékre 15 % kedvezményt kapsz a QMSBF15 kuponkód használatával!