Luxus ajándékok megfizethető áron

Ha ismersz olyat, aki szereti a szabadidejét a kertben tölteni grillezéssel, pihenéssel és jakuzzizással, akkor ezek az ajándékok garantáltan megragadják majd a figyelmedet. A luxus termékek kényelmesebbé, élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik majd a pihenést, ráadásul mindezt megfizethető áron!


1. Törhetetlen pohár

Ha szeretsz a kertben vagy a teraszon enni, dolgozni és bulizni, akkor nem kell mondani, hogy milyen fontos a biztonság. Az üveghatású törhetetlen poharakat bármennyiszer felhasználhatod, kinézetük elegáns és nem repednek, csorbulnak vagy törnek, még ha leejted őket, akkor sem. A mozgalmas kerti élet és a partik, medencés bulik miatt sem kell többé aggódnod, nem fog senki üvegszilánkba lépni, mert a nagy választékban elérhető Happy Glass poharak biztonságos alternatívát jelentenek.

2. Kandalló és grillgyújtó

Nyáron a kerti grill vagy a kemence, míg télen a kandalló begyújtásában jelent majd óriási segítséget a Looft Lighter elektromos gyújtója. Ez a nagy méretű és nagy teljesítményű fáklya 2 perc alatt ízzó faszenet csihol a grillen és beloppantja a kandalló tüzét, bármilyen gyújtófolyadék, gyújtókocka nélkül. Ha szeretnél egy igazán hatékony, erős és megbízható gyújtót ajándékozni (akár magadnak), a Looft Lighterben nem csalódsz majd!

3. Hús hőmérő

Grillezéshez kifejezetten előnyös, de a benti konyhában is hasznos segítség egy megbízható hús hőmérő. A Broil King digitális mérőjével nem kell többé szurkálni vagy felvágni a készülő húst mégis pontosan tudod majd követni a húsban zajló folyamatokat. A háttérvilágítással is rendelkező eszköz pontosan megmondja a hús belső hőmérsékletét, hogy mindig biztosra mehess és ne kelljen a túlsült vagy éppen nyers ételekkel bajlódnod. Praktikus, egyszerű és kis méretű mérőeszköz kezdő grillezőknek és rutinos háziasszonyoknak is örömteli segítség lesz.

Illatkristályok

Az aromaterápia egész évben kellemes, amit a család és a barátok akár együtt is élvezhet. A megnyugtató vagy éppen serkentő illatok terápiás használata a wellness egyik legkellemesebb formája, amit most a forró vizes hidromasszázzsal is kombinálhatsz. Az AquaFinesse ugyanis kijött egy kifejezetten jakuzzik számára készített illataroma szettel, amit a vízhez adagolva védheted a masszázsmedencét és illatosíthatod a vizet. A négyféle illatot tartalmazó kristály teljesen biztonságos a bőr és a medence számára.

Grill főzőkurzus

Ha ajándékok helyett inkább élményt adnál szeretteidnek, akkor nézz szét a H2G grilliskola kurzusai között. A kifejezetten grillezésre, füstölésre és BBQ ételek készítésére specializálódott főzőiskola többféle kurzust és tanfolyamot is kínál, hogy feldobhasd grill repertoárod. Az egy estés programokon az alapanyagok előkészítésétől, a grillek használatán át és végül az ételek elfogyasztásáig minden kipróbálhatsz, hogy legközelebb már egyedül is újra tudd alkotni a finom fogásokat. Ráadásul nemcsak az alapanyagokról, a kultúrákról és a sütésről, de magukról a különféle grillekről (gáz, pellet, faszenes, kemence, OFYR) is rengeteget tanulhatsz vagy tanulhat a szerencsés, akinek H2G grilliskola kurzusát adod ajándékba!