Anti-aging brand a bőrgyógyász ajánlájával

A bőrápolás és bőrfiatalítás területén is egyre inkább megfigyelhető a természetességre való törekvés. A ráncok és egyéni bőrstruktúrák, sokszor erőszakos, eltüntetése helyett a bőr belső táplálása és a bőr órájának visszatekerése került fókuszba. A bőrgyógyászok nagy örömére!


Az alábbi videóban Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász kozmetológust hallhatod, aki a szépségápolás új, nagyon is üdvözítő trendjéről beszél: az egészséges és természetes bőrről! Az anti-aging esetén sokáig a bőr öregedési folyamataiba való külső belenyúlás volt az uralkodó, amit nem követett a bőr belső táplálása és a hiányok visszaépítése.

Ennek elmaradásával pedig csak ideiglenes megoldásokat kaphatunk. Gyakran a természetes megjelenés rovására!

Ahogy a videóban is elhangzik, az utóbbi években egyre nagyobb hangsúly került a bőr belső feltöltésére, figyelembe véve a bőrben zajló természetesen folyamatokat. A QMS Medicosmetics is ezt a vonalat képviseli. Orvosi tisztaságú, bőr-azonos alapanyagokkal építi be a bőrbe mindazt a szükséges anyagot, amit a 20 éveink közepén elkezdünk elveszíteni. A kívülről pótolt kollagén, elasztán, vitamin és hialuronsav visszahozza a bőr fiatalságát és így az egészséges bőrnek szinte természetes velejárója lesz a simább, erősebb és üdébb megjelenés.

Ha szeretnéd te is kipróbálni a német márka különleges erejét, és kések, tűk és mesterséges töltőanyagok nélkül faragnál éveket a kinézetedből, akkor próbáld ki a tökéletes kezdő (utazó méretű) szettet!

  KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT!