Plasztikai sebészet vagy kozmetikai készítmények?

A QMS Medicsometics egy 30 éve létező kozmetikai termékcsalád, amelyet egy plasztikai sebész fejlesztett ki. Dr. Erich Schulte rájött, hogy ha a bőrt olyan hatóanyagokkal támogatja, amelyek a felépítésében fontos szerepet játszanak, akkor gyorsabb gyógyulás és szebb eredmény várható.


Dr. Schulte kifejlesztett egy eljárást, amely segítségével a bőr mélyébe tudta juttatni a kollagén óriásmolekuláját, tű nélkül, így elkerülhette a bőr roncsolását. A bőr ezáltal elkezdett belülről megújulni és az eredmény sokszor annyira jelentős volt, hogy már magára a műtétre már nem is volt szükség.

A QMS Medicosmetics azóta már kilépett az orvosi rendelőből és egyre több kozmetikus és szálloda kínálja a stressz és fájdalommentes szépülés ezen formáját. Ahogy a videóból kiderül, itthon is egyre több helyen próbálhatod ki a QMS élményt!

A kellemes, spa hangulatú szalonkezelések mellett azonban legalább olyan fontos az otthoni bőrápolásba való átvitele is a termékeknek. A kozmetikumok rendszeres használatával erősebbé, feszesebbé és egészségesebbé teheted arcbőrödet, akár plasztikai műtét előtt, akár utána vagy.

Ápold és építsd belülről a bőrödet, hogy szebb, fiatalosabb és üdébb legyen. A QMS rendszer használatával éveket tagadhatsz majd le a korodból és bőröd is garantáltan egészségesebbé válik! Próbáld ki most!

  KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT!