A nyár kedvenc kozmetikuma

A nagy meleg, a homok és a víz szárító hatása vagyis mindaz, amivel gyakran találkozunk nyáron, nemcsak az arc érzékeny bőrét, de a test minden bőrfelületét megviselheti. A száraz, irritált és könnyen berepedező bőrnek szüksége van a táplálása, már csak a szép és egyenletes barnulás miatt is!


A QMS Medicosmetics anti-aging és bőrregeneráló termékpalettája test ápoló készítményekkel is bővült az utóbbi időben, amelyek segítenek, hogy a legjobb formádat hozd a nyáron. Ilyenkor a lenge ruhák miatt a bőr nagyobb felülete van kitéve az UV sugárzásnak, tehát azok romboló hatása jelentősebb. A víz és a meleg együttes szárító ereje és a fokozott verejtékezés, izzadás miatt is kiemelten fontos, hogy a bőrt ápold és hidratáld a nyári hőnapokban. De van, amikor még ez is kevés!

Amikor a bőr külső védőrétegének egyensúlya felborul, a hidratálás miatt a lipidek pótlása is szükségessé válik. Ebben is segít a Active Refining Exfoliant Body Scrub!

Ez az intenzíven ápoló és hidratáló luxus testradír igazi áldás a nyári hónapokban. Kellemesen visszafogott illata, bársonyosan puha bőrt eredményező só- és cukorkristályok kombinációja és az intenzíven tápláló olajkompozíciója rendkívül nagy segítség a puha, egészséges és hidratált bőrér vívott harcban.

A Body Scrub gyengéden hámlaszt, eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti az új sejtek képződését, így nemcsak az új és friss bőr felszínre hozásában segít, de egyenletesebb barnulást is lehetővé teszi. Elég heti egyszer-kétszer felvinni nedves bőrre, hogy megelőzd a nyári bőrszárazságot és kihozd a bőrödből a legjobbat a vakáció alatt is!

  KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT!