Az egészséges bőr a tisztítással kezdődik

Idén korábban jön a Black Friday és egy egész hónapig tart a QMS Medicsometicsnál, hogy be tudd szerezni minden kedvencedet kedvezményes áron. Használd ki a rendhagyó árakat és vágj bele az egészséges és fiatalos bőrhöz vezető utazásba!


Az ajánlatok hosszú sorát mi más is kezdhetné, mint a QMS kedvenc lemosó párosa! A gyengéd, de hatékony ápolást kínáló lemosó tejek felfrissítik a bőrt, eltávolítják a sminket és a szennyeződéseket és előkészítik az arcot a később felvitt hatóanyagok felvételére.

Az ásványi olajoktól mentes, ápoló és hidratáló Deep Gentle Cleansing Lotion, már önmagában is látható javulást hoz majd a bőrminőségedbe és a bőröd megjelenésébe! Segítségével még a pórusok mélyéről is eltávolíthatod a lerakódásokat, hogy bőröd fellélegezhessen.

"Ez az arclemosó egy csoda! Itt-ott feltűnő pattanások keserítették az életem. Amióta használom a lemosót ez nagyon ritka jelenség, sokkal üdébb a bőröm, és alapozó nélkül is ki merem tenni a lábam otthonról. Soha ilyen jó lemosót nem használtam életemben. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam!" - Váradi Zita

 

A kellemes illatú és textúrájú készítményt élmény használni, nem hagy zsíros érzetet, nem irritál és dörzsölés nélkül is leszedi a makacs sminket is. Férfiaknak és hölgyeknek egyaránt ajánlott, hiszen gyengéd ápolására mindannyiunknak szükségünk van!

"Azt hiszem, hogy az én bőröm azelőtt még sosem volt igazán tiszta. Az első néhány alkalommal egy kicsit csípett. Szinte éreztem, hogy a tisztító feloldotta a pórusaimban lerakódott szennyeződéseket. Az arcom már most sokkal kellemesebb. A bőröm lélegzik, verejtékezik, és tiszta érzésem van!" - Pákozdi Tamás

A tisztító páros másik tagja az Epigen Pollution Detox Cleansing Gel, ami egy ultra könnyű, gyengéden habzó tisztító gél. Ráadásul olyan antibakteriális hatóanyagokat (mandulasav) és antioxidánsokat (laktobionsav, zöld kávémag kivonat) tartalmaz, amelyek már a lemosás során is ápolják és erősítik a bőrt. A lemosóban található panthenol és aloe vera pedig nyugtat és védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen. A rohanó nagyvárosok forgatásában sürgölődők bőrének kifejezetten ajánlott ez a kombináció, ha szeretnék lerázni a szmog, a por és városi levegő negatív hatásait.

A lemosók bőrtípustól, kortól és nemtől függetlenül ajánlhatóak bárki számára. Önmagukban is értékes elemei a bőrápolásnak, de ha a QMS termékkel együtt, rendszerben használod őket, még ütősebb, tartósabb és látványosabb lesz a hatás.

November 7-8-án mindkét terméket 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg! Ne maradj le erről a páratlan lehetőségről!