November legyen az anti-aging hónapja

Már csak 50 nap van karácsonyig, így ha szeretnéd bőröd állapotából kihozni a legtöbbet vagy a tömeget elkerülve szeretnél vásárolni kedvezményes áron, akkor most jött el a Te időd! November 7-től rengeteg izgalmas meglepetéssel vár a QMS Medicosmetics, az anti-aging kozmetikumok nagyágyúja!


A Black Friday kedvezmények rendhagyó köntösbe öltöznek idén a QMS-nél, így nem csak egyetlen nap kell az internetet lesned a különleges ajánlatokért, mert a hónap során több izgalmas hírrel is jelentkeznek. Ha nem szeretnél lemaradni az első és egyben utolsó akciós napjaikról, akkor iratkozz fel a hírlevélre, hogy időben megkapd az aktuális ajánlatokról szóló híreket!

Ha most beszerzed az anti-aging termékcsalád közönség kedvenceit, akkor még időben elkezdheted az új bőrápolási rutinod, hogy kihozd bőrödből a maximumot az ünnepi időszakra. Szeretnél szebb, feszesebb és egészségesebb bőrt? Itt a lehetőség!

Esetleg ajándékot keresel, amivel szeretnél szeretteidnek kedveskedni az érett bőrt is pirospozsgássá és élettelivé varázsoló krémekkel és szérumokkal? Akkor bízd magad a tudomány erejére és ajándékozz innovatív módszerekkel dolgozó, de teljesen fájdalommentesen fiatalító kozmetikumokat!

És ne feledd! November 7-től rendszeresen kihagyhatatlan ajánlatokat kapsz majd, ha feliratkozol a QMS Medicsometics hírlevelére! Tedd meg ma, hogy elsőnek értesülj az újdonságokról és legyen időd a kosárba rakni a kedvenceidet!

Még nem ismered a négyszer a világ legjobb spa kozmetikumává választott termékcsaládot és a szépség Oscar-díjat is elhozó, különleges kollagénszérumokat? Less bele a videóba és merülj az egészséges és fiatalos bőr világában!