Éjszakai habmaszk otthoni arcápoláshoz, ami a melegben sem nehezíti el a bőrt

A nagy melegben nem esik olyan jól a vastag krémek és szérumok használata, ráadásul ott a kockázata annak is, hogy a verejték kilöki a hatóanyagokat a bőrből, és így elpazaroltuk a drága készítményt. Ezeken a problémákon segít a QMS éjszakai habmaszkja, amely könnyű, nem zsírosít, nem terheli az arc bőrét, viszont erősen hidratál és az éjszakai regeneráló folyamatokat erősítve és támogatva építi a bőrt!


"A zsíros bőrömet minden elnehezíti, de ez a maszk csodálatosan könnyed." Zs. Margit

Az Epigen Pollution Rescue Overnight Mask egy éjszakai habmaszk, ami azonban 24 órás védelmet nyújt a bőrnek, tehát hatása egész nap kitart. A QMS orvoskozmetikai család epigen sorozatának tagja, így nemcsak ápolja, erősíti, de védi is a bőrt a káros környezeti hatások romboló erejétől. A poros, szmogos és meleg nyári levegő szárító hatású, ilyenkor romlik a bőrsejtek oxigénellátottsága és a bőr védőfunkciója is károsodhat. Ezek aztán gyulladásokat, idő előtti bőröregedést és egyéb problémákat okozhatnak, ezért nyáron is fontos a megfelelő arcápolás. Csakhogy a nagy meleg miatt vannak olyan termékek, amik már túl zsírosak a bőrnek. Szerencsére az Epigen Pollution Rescue Overnight Mask nem ilyen. Könnyed hatású, gyorsan felszívódik és egyáltalán nem hagy maga után zsíros érzetet. És mivel este kell felvinni a megtisztított bőrre, ezért a kiizzadására is csekély az esély.

A habmaszkból egy diónyi mennyiséget kell eloszlatni az arcbőrön, majd hagyni, hogy szépen felszívódjanak az értékes hatóanyagok. 15 perc után a visszamaradt krémet masszírozd be a bőrbe, és jöhet a jól megérdemelt pihenés. A bőr mélyére lejutó aktív hatóanyagok ezután elkezdenek dolgozni és az éjszaka folyamán hidratálják, feszesítik és erősítik a bőrt. A szépítő alvás ez esetben garantált!

"Kellemes illatú, könnyű textúrájú hab. A lemezesen hámló bőrömön már az első használatot követően érezhető volt a pozitív változás." - Forgács Beatrix

Az Epigen Pollution Rescue Overnight Mask, ahogy a neve is sejteti, nem pusztán egy hidratáló készítmény. Bár kétségtelen, hogy feltölti nedvességgel a bőrt, ami ettől kifeszül, rugalmasabbá és teltebbé válik, de látványos hatás mellett ott vannak az elsőre láthatatlan pozitívumok is. Mint például a gyorsuló sejtregeneráció, amitől gyorsabban megszabadulsz az apró bőrhibáktól és sérülésektől. Sőt az olyan összetevők, mint a dermagenist és a neurophroline védik is a bőrt a genetikai sérülésektől és csökkentik a környezeti hatások negatív befolyását (UV-sugárzás, kémiai hatások, szmog). A természetes növényi olajok pedig mélyhidratáló hatásuknál fogva táplálják és feszesítik a bőrt.

A kellemes textúrájú habot elég hetente 2-3 alkalommal használni, így sokáig élvezheted bőrápoló hatását! Próbáld ki te is a nyári kánikulában és bőröd meghálálja majd!