Élvezd a profi masszázst minden nap, akár tévénézés közben

Letapadt izmok, húzódások, megerőltetések. Ezer és egy oka lehet, amiért testünk éppen nem 100%-os. Ilyenkor jól esik egy pihentető masszázs, ami enyhet ad a sajgó végtagoknak. A SpaLounge masszázsfotellel minden nap élvezheted a profi masszázst otthonod kényelmében, akár tévénézés közben is.


A 21. században minden a hatékonyságról szól. Hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni az adott helyzetből, úgy, hogy nem adunk fel számunkra értékes dolgokat? A SpaLounge masszázsfotel hozzásegít a tökéletes pihenéshez saját otthonodban, megdolgoztatja az izmokat és ellazítja a fáradt végtagokat. A profi masszőrök tudását adja át a többféle masszázson keresztül. Az emberi érintés erejét ugyan nem pótolja, de a megfelelő pontok stimulálásával az eredmény kivételes.

A Zero Gravity fantázianévre hallgató fotel kényelemes és biztonságos burkot von a masszázs során köréd miközben a választott program szerint gyúrja, simítja, ütögeti, dörzsöli a megfelelő izmokat. A shiatsu technikákat is felvonultató, széles körű palettával könnyen személyre és élethelyzetre szabhatod a napi masszázst.

A jelenleg két színben kapható fotel magas minőségű anyagokból készült, ezért nagyon kényelmes, könnyű benne maradéktalanul ellazulni és könnyű tisztán tartani. Ha szeretnéd egy olyan bútorral gazdagítani nappalidat, mely minden nap örömet, pihenést és wellness élményt hoz az otthonodban az egész család számára, akkor csapj le rá a Black Friday miatt kedvezményes áron!