Intenzív kézápolás téli időszakra

Az elmúlt időszakban többszörösére nőtt a kézfertőtlenítő gélek, szprék és kendők használata, és úgy tűnik, hogy ez egy darabig biztosan így is marad. Ezek a gyakran alkoholos változatok elpusztítják a kórokozókat, de közben erősen szárítják a kezeket is. Ápold télen még nagyobb odafigyeléssel kezeidet, hogy ne száradjon ki a bőr!


A gyakori kézmosás, fertőtlenítés mellé ősszel bejön a hideg, a fűtés és a szél szárító hatása, tehát sokkal fontosabbá válik a kézápolás, ha nem akarsz száraz, sérülékeny és érzékeny kézbőrt. Az alkoholmentes fertőtlenítők használata mellett elengedhetetlen a gyakori krémezés, amely segít majd visszaállítani a bőr nedvességtartalmát.  A rohanó világunkban olyan krémre van szükség, ami intenzíven ápol és hidratál egyben, de magas hatóanyag tartalma ellenére is gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után.

A QMS Medicosmetics orvosai szerencsére már megalkották ezt!

Az eredetileg orvosok igénybevett bőrének ápolására fejlesztett Replenishing Protection Hang Cream gyorsan felszívódik, táplálja és ápolja a bőrt, anélkül, hogy elnehezítené. A krém hatóanyagai egy védőréteget képeznek a bőr felületén, hogy ne csak ápolják, de védjék is az új behatásoktól az érzékeny bőrt.

Használd naponta legalább kétszer kézmosás után, és bőröd meg sem érzi az évszakok változását!