Két fekvőhelyes jakuzzi a maximális kényelemért

A masszázsmedence hosszú évekre szóló elköteleződést jelent, így nem könnyű belőni a megfelelő méretet. A HotSpring minőségi masszázsmedencéi veled lesznek, amikor bővül a család és még akkor is, amikor a gyerekek már kirepülnek. Ezért is népszerű a Propel modell!


A HotSpring Propel a Hot Spot sorozat egyik legkeresettebb modellje, nem ok nélkül. Az 5 személyes medence két teljes értékű fekvőhelyet is tartalmaz, amelyek más-más masszázsprogrammal várják a pihenésre vágyókat. A két fekvőhely mellett három ülőhely is helyet kapott, hogy egy nagyobb család minden tagja elférhessen benne.

A két férőhely miatt ugyanakkor romantikus beszélgetésekhez is tökéletes, hiszen mindketten el tudtok nyúlni a meleg vízben, hogy maximálisan kiélvezhessétek a forró hidromasszázs pezsdítő erejét.

Használd ki a Black Friday akciót, és szerezd be még idén a masszázsmedencét kedvezményes áron, hogy a sötét és téli estéken már a saját jakuzzidban töltődhess fel pároddal és szeretteiddel. A kiváló szűrőrendszer és masszív hőszigetelés miatt nemcsak egy stílusos és elegáns jakuzzit kapsz a Propel képében, de egy energiatakarékos és könnyen karbantartható minőségi medencével gazdagodhatsz.

Készülj a téli estékre már most, és lepd meg magadat és családot ezzel a különleges wellness eszközzel karácsonyra!