Fényvédővel elodázhatod a bőröregedést

A bőröregedés természetes, de az életvitel és a mindennapi szokások gyakran előrébb hozzák a bőr romlásának idejét, mint kellene. Az egyik legmeghatározóbb faktort a bőr idő előtti öregedésében a káros napsugarak jelentik! 


"A vőlegényem a Maldív-szigetekre szervezte a nászutunkat. Az arcomat ezzel a fényvédővel kentem, és míg a hófehér arcomnak semmi baja nem lett, a testem több helyen megégett egy szintén magas faktorú, másik márkájú fényvédő használata mellett. Azóta csak ezt a fényvédőt viszem mindenhová." Cs. Barbara

A QMS Medicometics orvosi tisztaságú fényvédője tökéletes védelmezője a bőrnek, és segít abban, hogy az arc kényes bőre minél tovább megőrizze természetes ragyogását. A Cellular Sun Shield védi és ápolja a bőrt a benne található gyulladáscsökkentőnek (panthenol), anitoxidánsnak (E-vitamin) és a bőrt puhává tevő, ápoló sheavajnak köszönhetően. A fényvédőt kellemes használni, nem irritál, nem okoz szabálytalan pigmentációt vagy fényérzékenységet, viszont ápolt, puha és egészséges bőrképet hoz létre.

A Cellular Sun Shield innovatív formulája hatékony, 50 faktoros fényvédelmet kínál, de még ennél is fontosabb, hogy véd az UVB és az UVA sugarak ellen is.  Ráadásul a már leégett bőrnek is segít. Az E-vitamin hozzájárul a bőrregenerációhoz, Micrococcus Lysate pedig védi a bőrt az UV sugarak okozta károktól, hogy az arc érzékeny bőre mindig selymes és egészséges maradhasson.

A fizikai és kémiai fényvédőket is tartalmazó készítmény a felkenés pillanatától hatékonyan véd, sőt a benne található ultraszómák fokozzák a bőr természetes melanin termelését, így egyedülálló módon barnítja a bőrt, ami természetes módon növeli a bőr fénytűrő képességét is.

Ma már egyre többen ismerik fel a fényvédők napi használatának szükségességét, de van egy rossz hírünk: van, hogy még ez sem elég. Ahogy a képen is látszik, egy idő után (étkezés, orrfújás, arc piszkálása, úszás) a felvitt krémet ledörzsöljük, ezért érdemes ezt szem előtt tartva időnként újra felvinni, hogy garantáld az egészségvédő és bérkorai bőröregedést gátló hatást!

A Cellular Sun Shield rendszeres használatával nemcsak a nyári leégések ellen tudod felvértezni magad, de azokat a mélyre hatoló UVA sugarakat is távol tarthatod, amelyek a bőrbe jutva hosszú távú roncsolást és sérülést okozva öregítik a bőrt, petyhüdté, foltossá és ráncossá teszik. A legjobb gyógymód ez esetben is a megelőzés! Szerezd be már a nyár beköszönte előtt az egészséges és fiatalos bőr zálogát!